|
Konu Başlığı: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 13, 2015, 15:36:21 ÖS arkadaşlar selam (http://www.jammaboards.com/store/2019-in-1-games-king-multigame-jamma-pcb-kit.html (http://www.jammaboards.com/store/2019-in-1-games-king-multigame-jamma-pcb-kit.html))elinde olan veyahut hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı? oyunlardaki fps'i,ses sorunu,işlemcisi donma v.s yada sağlam bir mamepc dahamı iyi iş görür.izlenimlerini burda paylaşırlarsa sevinirim.
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) üzerinde Haziran 13, 2015, 22:53:36 ÖS Ben de bu cihazı uzaktan takip ediyorum... MamePc ile pek farkı olmadığını düşünüyorum ama üstadlar daha iyi bilir.
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 14, 2015, 11:38:25 ÖÖ ;
Ben de bu cihazı uzaktan takip ediyorum... MamePc ile pek farkı olmadığını düşünüyorum ama üstadlar daha iyi bilir. ibeser bende senın gibi uzaktan izlemekteyim,güzel yorum alırsa sağlam kişilerden , yakından izliyeceğim ;)Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: Heroman üzerinde Haziran 14, 2015, 15:43:59 ÖS scorpion bu alet hakkında bilgisi olan yok sanırım şimdilik,yavuz ustadı bekle en kesin bilgiyi o verır,ama pentıum 4 anakart var,bildiğimiz mamepcye benziyor birazdaha komplike bişey bence eski pcden de buna yakın bişey yapılabilir,ama tabiki benimki bi yorum,ustad daha iyi yorum yapar.
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: wizofwor üzerinde Haziran 14, 2015, 16:15:38 ÖS Anladığım kadarıyla sistem mini-atx bir anakart ve Jamma I/O PCI kartından oluşuyor. Ekran kartı da ya onboard ya da bu Jamma kartının bir parçası. Aslında bu jamma kartı çok iyi iş yapabilir. Acaba sürücüsü ayrı olarak bulunabiliyor mu?
(http://i.imgur.com/AMSor8d.jpg) (http://imgur.com/AMSor8d) Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 14, 2015, 16:35:47 ÖS evet çok iyi bir iş görebilir bu alet, kabininde jamma kablolama sistemleri olana bence harika çözüm ,istemediğiniz oyunları atabiliyorsunuz yalnız oyun eklemede olsa süper olurdu
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) üzerinde Haziran 14, 2015, 18:04:41 ÖS Bu kartın fiyatı 329$+Kargo. Başka yerlerde bulunsa da en az 300$ civarında olacak. Yani bir arcade kabin fiyatında :-[
Alternatif olarak Pandora's Box 3 – 520 in 1 de incelemenizi tavsiye ederim. Oyun listesin'de Sunset Riders, Galaga, Snow Bros, Tumble Pop, Contra, Donkey Kong, Michael Jackson's Moonwalker, Jackie Chan gibi diğer benzeri fiyat aralığındaki çoklu kartlarda olmayan oyunlar var: Oyun listesi (yeni eklenen oyunlar mavi ile işaretlenmiş):http://www.smallcab.net/telechargement/liste/Pandora%20Box%203%20520in1%20Game%20list.pdf (http://www.smallcab.net/telechargement/liste/Pandora%20Box%203%20520in1%20Game%20list.pdf) Aliexpress üzerinde 63-87$ arasında fiyatı değişiyor. Bu arada Ankara'da Fantasy Land'de hem Pandora's Box 3 hem de Blue Elf 2'yi üst katta test edebilirsiniz! Bugün ben test ettim :) Örnek 21 dakikalık bir videoyu da ekliyeyim ve performansı merak eden arkadaşlar da görsün: lBrtZPsmbBw Ben Pandora's Box 2 kullanıyorum. Yazdığım oyunlar olmadığı için biraz üzgünüm. Konu Başlığı: Ynt: Satılık makina Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 14, 2015, 22:21:42 ÖS Saol ibeserim,en yakın zamanda bende test edecem,fantasıde azmı gittim .300$ dolar bencede fazla, bu tarz kartlarda iş gorebilir
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: innsofheaven üzerinde Haziran 14, 2015, 22:35:54 ÖS pandora box 3 kullanıyorum geniş oyun listesiyle gayet güzel iş görüyor
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: i_r_on üzerinde Haziran 15, 2015, 00:53:05 ÖÖ Bu pandora's box'u aliexpress'ten alanlar gümrük sıkıntısı yaşadılar mı?
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) üzerinde Haziran 15, 2015, 01:08:29 ÖÖ Bu pandora's box'u aliexpress'ten alanlar gümrük sıkıntısı yaşadılar mı? Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: innsofheaven üzerinde Haziran 15, 2015, 10:07:38 ÖÖ istanbuldaysan gelip deneyebilirsinde.
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 15, 2015, 11:01:41 ÖÖ pandora box 3 kullanıyorum geniş oyun listesiyle gayet güzel iş görüyor innsofheaven birde bunların içinde mortal kombat olanı yokmu,varsa tek geçerim süper olur.. .pandoranın ekibine rica etsekte bu oyunuda koysalar... :'( birde bi arkadaşda vardı bluelflerden streetfıghterde hissedilebilir bir şekilde fps düşüktü sendeki aynı şekildemi Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: innsofheaven üzerinde Haziran 15, 2015, 13:11:50 ÖS pandora box 3 kullanıyorum geniş oyun listesiyle gayet güzel iş görüyor innsofheaven birde bunların içinde mortal kombat olanı yokmu,varsa tek geçerim süper olur.. .pandoranın ekibine rica etsekte bu oyunuda koysalar... :'( birde bi arkadaşda vardı bluelflerden streetfıghterde hissedilebilir bir şekilde fps düşüktü sendeki aynı şekildemi orjinale göre hissedilir farklar var tabiki emülasyon sonuçta.mklı versiyonlarını hiç duymmadım. Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 15, 2015, 13:24:28 ÖS pcmame daha iyi olablir bu anlamda
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: innsofheaven üzerinde Haziran 15, 2015, 16:02:50 ÖS masrafa gerek yok.raspberry pi koyarım içine gider :)
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 15, 2015, 16:06:33 ÖS masrafa gerek yok.raspberry pi koyarım içine gider :) raspberry pi ne olaki innsofhean,bu işlerde biraz yeniyim açıklama yaparsan pcnin içine entegre edıyorsunKonu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: innsofheaven üzerinde Haziran 15, 2015, 16:52:00 ÖS kredi kartı büyüklüğünde minik bir pc :)
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: scorpion üzerinde Haziran 15, 2015, 17:04:30 ÖS bundaki işlemci, pandora bluelf v.s olanlarındakından pek bi fark yok sanırım
Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: wizofwor üzerinde Haziran 15, 2015, 17:54:06 ÖS bundaki işlemci, pandora bluelf v.s olanlarındakından pek bi fark yok sanırım Pandora ve Bluelf cihazlarda son versiyonlarda bir değişiklik olmadıysa ARM işlemci ve Android tabanlı bir işletim sistemi kullanılıyordu. Bu cihazları alanlar genelde performans ve ses kalitesi ile sıkıntılardan bahsediyorlar. Ben şahsen hiç birini çalışırken görmedim. Karşılaştırma fırsatım olmadı. Games King denilen bu cihaz ise Pentium 4 işlemci kullanıyor. İşletim sistemi olarak özelliştirilmiş bir Linux kullandığını zannediyorum. Bir ihtimal Windows CE'de olabilir. Microsoft'un bu tarz bir bootleg cihaz için lisans satacağını zannetmiyorum. Ancak bir yerlerden çok sayıda çıkma thin client (CE lisansıyla beraber) denk getirmiş olabilirler. Pentium işlemciler için Android sürümü var mı bilmiyorum. Performans olarak genelde olumlu şeyler söyleniyor. BlueElf satmayan bazı siteler. Emulasyonun daha iyi olduğunu söyleyerek bu ürünü satışa koymuşlar. Konu Başlığı: Ynt: 2019-in-1-games-king-multigame Gönderen: innsofheaven üzerinde Haziran 15, 2015, 18:07:11 ÖS bektaş hocam saolsun yeni mvs metal slug ve street hoop koyaslama şansım oldu ve gerçekten fark oluyor :)
|