|
Konu Başlığı: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: emarti üzerinde Ekim 15, 2017, 21:50:25 ÖS Amiga C ile 3D obje için 3Ds Max ile biraz vakit geçirmem gerekti.
Emulator ve gerçek Amiga'da videoları paylaşıyorum. Bunlar C ile yapmayı düşündüğüm demo için bir ön çalışma... DvcPXPi_cno auUe5KSRD-Q daFTet6UvjM Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: Murat Çileli üzerinde Ekim 15, 2017, 21:56:32 ÖS Harika! Başarılar.
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: Wandyke üzerinde Ekim 15, 2017, 22:03:20 ÖS Çok güzel görünüyor elinize sağlık başarılar :)
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: onursapci üzerinde Ekim 15, 2017, 22:10:31 ÖS Tebrikler
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: WildLord üzerinde Ekim 15, 2017, 22:11:35 ÖS Ellerine sağlık, devamını merakla bekliyorum.
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: ncakir üzerinde Ekim 15, 2017, 23:09:32 ÖS Ben çok beğendim. Emeğine sağlık
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: AmigaEsref üzerinde Ekim 16, 2017, 00:25:43 ÖÖ Ellerine sağlık abi
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: Alpyre üzerinde Ekim 16, 2017, 08:48:42 ÖÖ Ooo... Animasyon gerçek Amiga'da da akıcı olmuş. Bravo. Şu PTReplay.library'yi de bir köşeye not alayım. Eline sağlık.
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: witchdoktor üzerinde Ekim 16, 2017, 10:02:26 ÖÖ Güzel olmuş. Double buffer yapabildin mi?
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: Levent (Lvnt) üzerinde Ekim 16, 2017, 12:30:26 ÖS Eline sağlık. A500’deki compiler işini toparlayabilseydim bende bunlarla uğraşıyorum. Pek işlevsel olmasa da bir 3d motorum var.
Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: emarti üzerinde Ekim 16, 2017, 18:41:25 ÖS Herkese teşekkürler
Güzel olmuş. Double buffer yapabildin mi? Double Buffer yok. Şu an gerek duymadım ama düşündüğüm proje için gerekebilir. Hatta C bile yetmeyebilir. Çıktık bir yola gidiyoruz. Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: Alpyre üzerinde Ekim 16, 2017, 18:57:57 ÖS Herkese teşekkürler Güzel olmuş. Double buffer yapabildin mi? Double Buffer yok. Şu an gerek duymadım ama düşündüğüm proje için gerekebilir. Hatta C bile yetmeyebilir. Çıktık bir yola gidiyoruz.Double Buffer yok mu? aaa... hiç belli olmuyor. Gayet akıcı görünüyor. Konu Başlığı: Ynt: Amiga C ile 3D Obje programlama Çalışmam Gönderen: emarti üzerinde Ekim 16, 2017, 19:35:41 ÖS Herkese teşekkürler Güzel olmuş. Double buffer yapabildin mi? Double Buffer yok. Şu an gerek duymadım ama düşündüğüm proje için gerekebilir. Hatta C bile yetmeyebilir. Çıktık bir yola gidiyoruz.Double Buffer yok mu? aaa... hiç belli olmuyor. Gayet akıcı görünüyor. Double buffer'ı Bitmap işlevlerinde kullandım tabiki önceki mesajı aceleden yazmışım kafa allak bullak oldu bugün kusura bakmayın. |