|
Konu Başlığı: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Kaan Akkurt üzerinde Kasım 09, 2021, 22:00:17 ÖS Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. (https://i.ibb.co/Sn0Ndq6/10Kas-m.jpg) Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: onursapci üzerinde Kasım 09, 2021, 22:39:00 ÖS Saygıyla anıyoruz
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: DoctorCPC üzerinde Kasım 09, 2021, 22:57:41 ÖS saygıyla ve minnetle anıyoruz... bugün uyumayacağım maalesef bazen uyuya kalıyorum onun için uyumayıp saygı duruşumu yapmak için sabahlıyor olacağım.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: fort_apocalypse üzerinde Kasım 09, 2021, 23:45:16 ÖS Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine metanet dilerim.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: emarti üzerinde Kasım 10, 2021, 00:10:52 ÖÖ Anıtkabire ilk gittiğimde kütüphanesindeki tüm kitapları okuduğunu söylemişlerdi. Sayfalardaki önemli gördüğü satırların altını çizmesi, boşluklara not alması. O devirdeki yabancı basım kitapları dahi okumuş. Tek bir konu üzerine değil neredeyse aklınıza gelebilecek her konu üzerine okumuş.
Lafın gelişi kolay söylüyoruz O'nun yaptıkları hakkındaki herşeyi. En basitinden şöyle bir düşünün, kendinizi O'nun yerine koyun. Şimdiki imkanları kullanıp kaç kişiyi ikna edip bir araya toplayabilirsiniz? Peki imkansızlıklar içinde binleri? Bizler için canlarını hiçe saymış atalarımızın ruhları şad olsun. Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: AmigaEsref üzerinde Kasım 10, 2021, 02:50:00 ÖÖ Rahmet ve Özlemle anıyoruz.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: solitude üzerinde Kasım 10, 2021, 06:38:37 ÖÖ İzindeyiz, atam.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: freedom üzerinde Kasım 10, 2021, 07:15:02 ÖÖ Rahmet ve minnetle anıyoruz, ruhu şad olsun. ALLAH razı olsun.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: mrmojorisin üzerinde Kasım 10, 2021, 07:51:55 ÖÖ Her geçen sene daha büyük bir özlemle anıyoruz, ruhu şad olsun.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Levent (Lvnt) üzerinde Kasım 10, 2021, 08:20:49 ÖÖ "Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
Büyük insan. Kendisine, silah arkadaşlarına, vatan uğrunda canını hiçe sayanlara Allahtan rahmet diliyoruz. İnşallah bizler de onlara layık oluruz. Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: siber06 üzerinde Kasım 10, 2021, 09:08:06 ÖÖ 09:05 saatinde işyerindeki arkadaşlarla hepimiz Ata'mıza sonsuz saygımızı göstermenin gururunu yaşadık. Ata'mızı özlemle anıyoruz.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Aykiri1 üzerinde Kasım 10, 2021, 09:20:55 ÖÖ Ruhun şad olsun gerçek dünya lideri
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: sabri64 üzerinde Kasım 10, 2021, 09:21:35 ÖÖ Saygıyla, özlemle, minnetle anıyoruz.İş yeride tam saatinde huzurundaydık.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Theoden (CYON4D) üzerinde Kasım 10, 2021, 10:18:20 ÖÖ Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz. Yeri asla dolmayacak.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: agathon üzerinde Kasım 10, 2021, 10:35:34 ÖÖ Çağdaşlık, hürriyet, bilim temellilik gibi mirasları için ne kadar minnet duysak az. Saygı ile anıyorum.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: muhendis üzerinde Kasım 10, 2021, 11:04:56 ÖÖ 10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, bütün herkes hazırda, sen hiç unutulmazsın çünkü sen Atatürk'sün…" "Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Cimihendriks üzerinde Kasım 10, 2021, 11:11:35 ÖÖ Ey Atam!
Türk gençliği olarak, varlığımızın en değerli parçası olan, bağımsızlığın, cumhuriyetin ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz. Bu karar, onurlu ve ilkeli irademizin göstergesidir. Bizi hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir. Bizler, bütün gücümüzü senin emanetlerinden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki Türklük onurundan alıyoruz. Senin ilkelerin doğrultusunda attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçli olacaktır. Varlığımızın ve birliğimizin esası olan bağımsızlık ve cumhuriyet; eğilmeyen başları ve bükülmeyen bilekleriyle buna sahip çıkan onurlu Türk evlatlarının elinde kuşaktan kuşağa aktarılacak, sonsuza dek yaşatılacaktır. Bağımsızlığımıza, cumhuriyetimize ve toprak bütünlüğümüze göz diken, onları yok etmek isteyen düşmanların ve onlarla işbirliği yapan içimizdeki hainlerin, satılmışların varlığını biliyoruz. Onlara sinsi emellerini gerçekleştirme fırsatı vermeyeceğiz. Düşman, en modern silahlarla donanmış olarak en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsa bile, tek yumruk olmasını bilen ulusal birliğimizi bozamayacak, yenilmez Türk gücünün ve inancının zerresini sarsamayacaktır. Bağımsızlığımızı, cumhuriyetimizi ve toprak bütünlüğümüzü korumak gerektiğinde, içinde bulunacağımız koşullar ne olursa olsun inancımızı hiç yitirmeyecek, bu uğurda can veren şehitlerimizin gittiği yoldan sapmayacağız. Kudret ve cesaretini 5000 yıllık geçmişinden alan bu gençlik, vatan sevdasıyla yoğrulmuş damarlarındaki asil kanın varlığını bilmekte ve ona layık olabilmek için bütün engelleri aşarak her türlü güçlüğü yenmek azmindedir. Ey Türk ulusunun ulu önderi! Her zaman, her yerde ve her koşulda, senin ilkelerinden ayrılmayacağıma, ulusumun çağdaş uygarlık doğrultusunda onurlu bir şekilde yaşayabilmesi için dilimden ve dinimden ödün vermeden elimden geleni yapacağıma, bu amaçla çok çalışacağıma, namusum ve şerefim üzerine söz verir, varlığımı Türk ulusuna adarım. Ne mutlu Türk'üm diyorum. Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: nightfall üzerinde Kasım 10, 2021, 11:40:24 ÖÖ Her daim izindeyiz, rahmet ve minnetle anıyoruz.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Voltron üzerinde Kasım 10, 2021, 12:57:06 ÖS Sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad olsun.
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Kasım 10, 2021, 16:04:49 ÖS Ulu önderi saygı sevgi ve hasretle anıyoruz..
Mekanı cennet olsun inşallah. Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: sbaslar üzerinde Kasım 11, 2021, 11:34:32 ÖÖ Sonsuz sevgi ve saygıyla...
Konu Başlığı: Ynt: Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Gönderen: Najaz üzerinde Kasım 11, 2021, 23:21:06 ÖS "Bütün ümidim gençliktedir..."
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK |