|
Konu Başlığı: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: onursapci üzerinde Eylül 23, 2022, 10:02:13 ÖÖ İkisi de efsane ama maksat muhabbet olsun.Ben He-Man diyorum
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Oğuzhan üzerinde Eylül 23, 2022, 10:10:09 ÖÖ İkisini de çok severim ama 0.1 farkla Tandır Kedileri diyorum
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: sbaslar üzerinde Eylül 23, 2022, 11:03:22 ÖÖ kılıcı yeter. kılıç farkıyla He-Man :)
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Feandreu üzerinde Eylül 23, 2022, 11:58:32 ÖÖ He-man güzeldir, iyiydir ama bir kedi değil.
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Eylül 23, 2022, 12:25:55 ÖS Thundercats bilmiyorum. Yaş olarak daha büyük olduğum dönemlere geldiği için izlemedim.
O yüzden He-Man :D Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: fort_apocalypse üzerinde Eylül 23, 2022, 12:51:37 ÖS Thundercats'i ben de bilmiyordum, googleladım, He-Man'nin kaplanı "Titrek" gibi bişeyler çıktı. :D
(https://cdnb.artstation.com/p/assets/covers/images/039/457/495/large/steven-wayne-art-steven-wayne-art-steven-wayne-thundercats-metal-heroes-thumbnail.jpg?1625962601) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Oğuzhan üzerinde Eylül 23, 2022, 13:18:33 ÖS He-Man 83-85
ThunderCats 85-89 Türkiye yayın tarihleri nasıldır bilemedim ama :) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: phoenix üzerinde Eylül 23, 2022, 13:30:00 ÖS İkiside candır, böyle sorularla insanları kutuplaştırmayalım lütfen :D
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: fort_apocalypse üzerinde Eylül 23, 2022, 13:42:13 ÖS İkiside candır, böyle sorularla insanları kutuplaştırmayalım lütfen :D Siz çok yaşayın Merter Hocam, evde tek başıma kahkaha attım sayenizde. :) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Oğuzhan üzerinde Eylül 23, 2022, 13:44:28 ÖS İkiside candır, böyle sorularla insanları kutuplaştırmayalım lütfen :D Sonuna kadar katılıyorum ama en büyük Thunder Cats :P Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: phoenix üzerinde Eylül 23, 2022, 14:06:10 ÖS Haksız mıyım Sinan abi, tartışma çıkıyor sonra :) Buluşma da ifadesini alayım Onur un. 45 soruluk zor bir sınav bekliyor herkesi. ;)
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Chameleon üzerinde Eylül 23, 2022, 14:09:11 ÖS He-man çocukluğumun çizgi filmidir, oyuncağını almak için bayramda herkesin elini öpmüştüm :P Çok severim ama ne yazıki bir Thundercats değildir gözümde. Thundercats 90 ların başında starda yayınlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. İlk okula gidiyordum. Şarkısını söylediğimde özel güçler kazandığımı hayal ederdim. İlk yayından kaldırılışında bütün gün ağlamıştım ;D ;D
Thunder...Thunder...Thundercatssss Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: onursapci üzerinde Eylül 23, 2022, 14:12:28 ÖS Haksız mıyım Sinan abi, tartışma çıkıyor sonra :) Buluşma da ifadesini alayım Onur un. 45 soruluk zor bir sınav bekliyor herkesi. ;) Şu soruları da vermedin . Her neyse kalemimle geliyorum ;) He-man in müziği hala etkiler beni Bu arada She-ra yi da unutmayalım :) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Theoden (CYON4D) üzerinde Eylül 23, 2022, 14:25:37 ÖS İkisinin de gönlümüzde yeri ayrı bu yüzden manevi açıdan kafa kafaya gelirler.
Ancak He-man her bölümde aynı animasyon sekanslarını kullandığı için hep aynı bölümü izliyormuşuz gibi hissetirebiliyor. Animasyon ve görsel çeşitlilik açısından Thundercats çok daha etkileyici, çizerlerin hakkını yememek lazım :) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Voltron üzerinde Eylül 23, 2022, 15:24:37 ÖS Icinde kedi olan cizgi filmlerden yalnizca Sylvester ve Tom jerry seviyorum :)
Thunderbirds’i arkadasim cok takip ederdi ilkokulda. Hatta babasi o okuldan gelmeden VHS ye kaydederdi o gunku bolumu kacirmasin. Okuldan baya gec cikardik tam gun oldugu icin. He-man’i cok izlemisimdir tabi. Kendime aldirdigim ilk silah kategorisindeki oyuncak He-man kılıcı ve kalkanıydı. Thunderbirds zamanlari galiba o donem yayinlanan baska cizgi filmleri tercih ediyordum. Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: witchdoktor üzerinde Eylül 23, 2022, 15:35:45 ÖS Thundercats'i de sevmeme rağmen He-Man derim, She-Ra'yı pek sevmem (She-Hulk nasıl tutmadıysa). Yalnız 'layno'nun Lion-O olduğunu yıllar sonra öğrenmiştim...
Bu arada Thundercats C64 müziği gayet güzeldir. cdfocyMsT5s Kod: https://www.youtube.com/watch?v=cdfocyMsT5s Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Oğuzhan üzerinde Eylül 23, 2022, 17:16:34 ÖS Icinde kedi olan cizgi filmlerden yalnizca Sylvester ve Tom jerry seviyorum :) Thunderbirds’i arkadasim cok takip ederdi ilkokulda. Hatta babasi o okuldan gelmeden VHS ye kaydederdi o gunku bolumu kacirmasin. Okuldan baya gec cikardik tam gun oldugu icin. He-man’i cok izlemisimdir tabi. Kendime aldirdigim ilk silah kategorisindeki oyuncak He-man kılıcı ve kalkanıydı. Thunderbirds zamanlari galiba o donem yayinlanan baska cizgi filmleri tercih ediyordum. Kuş mu :) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Voltron üzerinde Eylül 23, 2022, 18:06:25 ÖS Thunderbirds, thundercats hep karistiriyorum Bak yine… :)
Ayni donemde oynuyorlardi zaten. Thunderbirds stop motion animasyondu. Thundercats ile alakasi yoktu tabi ki. Hatirlarsiniz belki. Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: witchdoktor üzerinde Eylül 23, 2022, 18:31:40 ÖS Thunderbirds, thundercats hep karistiriyorum Bak yine… :) Ayni donemde oynuyorlardi zaten. Thunderbirds stop motion animasyondu. Thundercats ile alakasi yoktu tabi ki. Hatirlarsiniz belki. Şu ana kadar iyi gidiyordun ama tam çuvalladın şimdi ;) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: DoctorCPC üzerinde Eylül 23, 2022, 18:37:40 ÖS He-Man... Gölgelerin gücü adına güç bende artık...
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Exu üzerinde Eylül 23, 2022, 20:14:29 ÖS Cengiz arkadaşın dediği gibi yaş itibarı ile bende Thundercats i pek hatırlamıyorum (90larda tutti frutti, late night show peşinde olduğumuzdan olabilir). o nedenle HE-MANNNNN
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Voltron üzerinde Eylül 23, 2022, 20:36:03 ÖS Thunderbirds, thundercats hep karistiriyorum Bak yine… :) Ayni donemde oynuyorlardi zaten. Thunderbirds stop motion animasyondu. Thundercats ile alakasi yoktu tabi ki. Hatirlarsiniz belki. Şu ana kadar iyi gidiyordun ama tam çuvalladın şimdi ;) Bizim kanallarda yayınlanma zamanından bahsettim :) Thundercats, Thunderbirds, Konuşan hayvanlar kısa filmi o dönem işte. He-Man'in ayrıca bende bir anısı varki, en büyük ablam diğer iki ablam ve bana lakap takmıştı. Volk-Men, Arzo, Meltemetor :D Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: phoenix üzerinde Eylül 23, 2022, 20:54:19 ÖS Konuyu kilitliyorum :D Kalbim bu ankete el vermiyor :D
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: onursapci üzerinde Eylül 23, 2022, 23:47:08 ÖS He-Man farki açmış zaten kilitle :D
He-man in kemeklerini Sizlatmadik :) Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Oğuzhan üzerinde Eylül 24, 2022, 00:33:53 ÖÖ Türk kültürüne de uygun.
He man Heyt be erkek adam Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: witchdoktor üzerinde Eylül 24, 2022, 01:37:57 ÖÖ He-man kelimesini duyduğumda veya okuduğumda He-man'in gaza getiren jenerik müziği kafamda çalmaya başlıyor ;)
Ama Thundercats'in adı çok daha fiyakalıdır... Bunların güncel ardılı Ben 10 tarzı çizgi filmlerdi herhalde... Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: haydar_abi üzerinde Eylül 24, 2022, 08:54:01 ÖÖ He-Man'ı genç yaşlarda olmama rağmen kaçırmazdık. She-Ra sonraları çıktı zaten. Kedileri pek hatırlamıyorum. Arasıra çocuklar izlerken görmüşmdür o kadar.
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: Kaan Akkurt üzerinde Eylül 24, 2022, 09:19:09 ÖÖ https://youtu.be/GOsYJkdqbOk Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: AmigaEsref üzerinde Eylül 24, 2022, 10:34:03 ÖÖ Filmation Studio yapımlarına ayrı zafım var. Az bir farkla da olsa he man diyorum. O o onu seçiyorum o adamı :D
Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: runal üzerinde Eylül 24, 2022, 10:39:05 ÖÖ Ben Thundercats den yana kullandım oyumu, çizgi filmden den yana değil C64 ve Amiga oyunundan dolayı. İlk C64 de görüp severek oynamıştım hem müzikleri hemde grafikleri iyiydi Amiga alınca diskete çektirdiğim ilk oyunlardan dı.
Hatta oyunu Adana Teta da çektirdim, sanırım lise2 ye gidiyordum. Teta da disket çeken daimi bir çocuk bide sürekli değişen birkaç yancı çocuk olurdu. Bu yancılar her geleni ti ye almaya çalışırdı. Beni de dandırkets telafuzum sebebi sebebi ile ti ye almaya çalıştılar net hatırlıyorum. Şimdilerde bile, Amiga açtım mı Silkworm, Ghost'n Goblins, Thundercats üçlemesi yaparım. Yani; dandırkets :D iyidir. Konu Başlığı: Ynt: Maksat muhabbet olsun He-Man vs Thundercats Gönderen: witchdoktor üzerinde Eylül 24, 2022, 12:31:06 ÖS Amiga'da dandırkets nasılmış diye bakayım dedim ama 25-30FPS ve vasat grafiklerle kıyaslandığında C64 versiyonu daha adrenalinli ve akıcı imiş diyebilirim.
|