commodore.gen.tr

Genel Kategori => Proje Alım/Satım => Konuyu başlatan: ibo1973 üzerinde Ekim 20, 2017, 11:29:48 ÖÖ



Konu Başlığı: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: ibo1973 üzerinde Ekim 20, 2017, 11:29:48 ÖÖ
scanline generator bence lcd monitörlere bağladığımız ve lcd olduğu için iğrenç çıkan görüntüyü düzeltme çabaları ve daha katlanılabilir bir görüntü almanın bir yolu aleti aparatı yardımcı devresi bence yerine göre çok başarılı yerine göre az başarılı bir alet .
orjinal projeyi geliştiren vatandaş linteki sitede.
http://www.brunofreitas.com/node/36 (http://www.brunofreitas.com/node/36)
bu siteden aldığım projeyi mümkün mertebe orjinaline yakın şekilde imalatını gerçekleştirdim .

fiyat olarakta aynı projeyi ali expreste yapan bir elemandan 100 tl den almıştım ben kendi yaptığım imal ettiklerimi.

69 tl den satıyorum.

Almak isteyen arkadaşlar 2 şekilde ürünü alabilirler.
1- bana mesaj atıp alabilirler

(http://www.hburda.com/image/cache/data/Bilgisayar/retro/scanline%20generator%20v2/Scnline%20generator%20v2.0-500x500.jpg)

(http://www.hburda.com/image/cache/data/Bilgisayar/retro/scanline%20generator%20v2/scanline%20generator%20v2.0-500x500.jpg)


örnek resimler.
(http://www.hburda.com/image/cache/data/Bilgisayar/retro/scanline%20generator%20v2/Sf2%20scanline%20generator-500x500.jpg)

(http://www.hburda.com/image/cache/data/Bilgisayar/retro/scanline%20generator%20v2/use%20scanline%20generator%20or%20no%20use-500x500.jpg)


Konu Başlığı: Ynt: scanline generator v2 satış başlığı
Gönderen: LW3D üzerinde Ekim 20, 2017, 12:01:19 ÖS
satış sayfasında biraz daha bilgi olsa güzel olur kanımca... Hayırlı satışlar..


Konu Başlığı: Ynt: scanline generator v2 satış başlığı
Gönderen: appiah4 üzerinde Ekim 20, 2017, 12:22:48 ÖS
Ürünü bir ucu dişi bir ucu erkek olarak yapma şansınız var mıydı?  Bir tanesini en azından?  Böylece bir monitöre takılı bırakıp gerektiğinde VGA girişleri hep ona takıp çıkarabiliriz..


Konu Başlığı: Ynt: scanline generator v2 satış başlığı
Gönderen: BlitzBasic üzerinde Ekim 20, 2017, 12:49:06 ÖS
Ürünü bir ucu dişi bir ucu erkek olarak yapma şansınız var mıydı?  Bir tanesini en azından?  Böylece bir monitöre takılı bırakıp gerektiğinde VGA girişleri hep ona takıp çıkarabiliriz..

ama o şekilde ayar yapması zor olur, gördüğüm kadarı ile her çözünürlük için kurcalamak gerekecek. ayrıca soketi tutan bir parça lehim kablonun ağırlığı kırabilir.


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: cdemir üzerinde Ekim 20, 2017, 13:55:23 ÖS
Hayırlı satışlar :)


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: Devastator üzerinde Ekim 20, 2017, 21:24:53 ÖS
Ürünü bir ucu dişi bir ucu erkek olarak yapma şansınız var mıydı?  Bir tanesini en azından?  Böylece bir monitöre takılı bırakıp gerektiğinde VGA girişleri hep ona takıp çıkarabiliriz..

Gender changer kullanabilirsiniz.

(https://i.hizliresim.com/g9qk75.jpg) (https://hizliresim.com/g9qk75)


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: witchdoktor üzerinde Ekim 21, 2017, 09:57:06 ÖÖ
Gender changer kullanabilirsiniz.

Harbi adama uymaz...


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: ibo1973 üzerinde Ekim 21, 2017, 12:03:21 ÖS
Ürünü bir ucu dişi bir ucu erkek olarak yapma şansınız var mıydı?  Bir tanesini en azından?  Böylece bir monitöre takılı bırakıp gerektiğinde VGA girişleri hep ona takıp çıkarabiliriz..
hsm_ayz ın dediği gibi bir çözüm üretebilirsiniz bencede olabilir bir çözüm.

satış sayfasında biraz daha bilgi olsa güzel olur kanımca... Hayırlı satışlar..

sağol :D

Hayırlı satışlar :)

sağol :D


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: emarti üzerinde Ekim 21, 2017, 15:30:18 ÖS
Satın alanlar direkt gerçek Amiga için screenshot atablilirler mi?


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: BlitzBasic üzerinde Ekim 21, 2017, 15:52:22 ÖS
IndivisionECS'nin çıkışı dişi, haftaiçi gender-changer gelince anca Amiga ile deneyebileceğim.

PC ile 1680x1050 çözünürlükte güzel sonuç verdi, tabi bu çözünürlüklerde sadece oyun üzerine düşünmek lazım.


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: cemtezcan (blockmind) üzerinde Mayıs 15, 2019, 19:16:02 ÖS
Merhaba,

Üründen birkaç gün önce satın aldım, gayet faydalı bir şey, çok teşekkürler.

Bu arada ürüne bir kutu tasarladım ekte 3d dosyalarını bulabilirsiniz. Ticari amaçlı olmamak kaydıyla kişisel kullanıma açıktır.

not: başka modeller veya board'larla uyum sağlamayacaktır, basmadan önce elinizdeki ürünle kontrolünü mutlaka yapmanızı tavsiye ederim.

(https://i.hizliresim.com/V9oOEV.jpg) (https://hizliresim.com/V9oOEV)

(https://i.hizliresim.com/nQzdEg.jpg) (https://hizliresim.com/nQzdEg)

(https://i.hizliresim.com/161bND.jpg) (https://hizliresim.com/161bND)

(https://i.hizliresim.com/LlkMQ1.jpg) (https://hizliresim.com/LlkMQ1)

(https://i.hizliresim.com/7a9JAv.jpg) (https://hizliresim.com/7a9JAv)

(https://i.hizliresim.com/P18dQQ.jpg) (https://hizliresim.com/P18dQQ)


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: ibo1973 üzerinde Şubat 06, 2020, 11:50:39 ÖÖ
hburda.com üzerinde çalışan sanal posu kapatırdım ürünü almak isteyenler buradan bana mesaj yada mail atarak alabilirler elimde hala bir miktar mevcut



merak edenler için.
Sanal posu kapatırma sebim sitede çok nadir satış olması ve senelik aylık sürekli site ve sanal posun masrafı olması .


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: HkRecai üzerinde Şubat 06, 2020, 14:49:22 ÖS
BlitzBasic'in verdiği resimdeki eğer scanline ise hiç jeneratörle uğraşmaya gerek yok bence. Şeffaf asetata laser printerla çizgili çıktı alıp monitöre yapıştır işlem tamam.

Kişiye göre değişir, benim görüşüm scanline birbirine eşit kalınlıkta bir sıra görüntü bir sıra simsiyah bir yatay hat olmamalı. Görüntü hattı bir nebze siyah hatta kayıp siyah hattı inceltmeli hatta Siyah hat biraz şeffaf olup alttaki görüntü görünmeli.


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: Jax üzerinde Şubat 06, 2020, 15:32:32 ÖS
SCART---->HDMI dönüştürücü kullanıyorum. BlitzBasic'in attığı resimdeki gibi çizgiler var. Ve hiç hoş değil. Bu ürünü SCART---->HDMI dönüştürücü ile de kullanabilirmiyim?


Konu Başlığı: Ynt: Scanline Generator v2 satış
Gönderen: ibo1973 üzerinde Şubat 07, 2020, 14:17:32 ÖS
SCART---->HDMI dönüştürücü kullanıyorum. BlitzBasic'in attığı resimdeki gibi çizgiler var. Ve hiç hoş değil. Bu ürünü SCART---->HDMI dönüştürücü ile de kullanabilirmiyim?
hdmi dan vga ya çevirip kulanabilirsin eğer uygun çözünürlükler var ise . diğer yandan bu ürün o çizgileri yapar yok etmez fakat çeşitli çözünürlüklerde çeşitli ayarlar ile göze hoş görünen yada göze çirkin görünen ayarlar yapılabilir. bazılarının gözüne kulanmadığın zaman hoş gelebilir baılarının gözüne kulanınca güzel görünebilir.