commodore.gen.tr

Amiga => Amiga Donanım => Konuyu başlatan: Oğuzhan üzerinde Ekim 23, 2018, 09:40:37 ÖÖ



Konu Başlığı: A590+SCSI2SD
Gönderen: Oğuzhan üzerinde Ekim 23, 2018, 09:40:37 ÖÖ
Bu ikiliyi kullanan var mı?

1 GB'lık SD ile deneme yapıyorum ama genelde initialize sırasında bir yerlerde hata veriyor. Partititonları 100'er MB yapıyorum.

DH0 20 MB OK
DH1 100 MB OK
DH2 100 MB hata veriyor.

Ayarları linkteki gibi birebir denesem de sorun devam.

Fikri / tecrübesi olan?

https://hschid.wordpress.com/2016/01/19/scsi2sd-adapter-im-amiga-a590/


Konu Başlığı: Ynt: A590+SCSI2SD
Gönderen: spunky üzerinde Ekim 23, 2018, 14:48:10 ÖS
Bende var, yalnız sistem kurulu vaziyette olmadığı ve en son üç sene önce çalıştırma şansım olduğundan partition detaylarını hatırlamıyorum. Ancak Bendeki ikili A500+ , 3.1 Rom ve WB 3.1'de çalışıyor. Daha düşük bir os kullanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir belki.


Konu Başlığı: Ynt: A590+SCSI2SD
Gönderen: Oğuzhan üzerinde Ekim 23, 2018, 14:50:19 ÖS
Bende var, yalnız sistem kurulu vaziyette olmadığı ve en son üç sene önce çalıştırma şansım olduğundan partition detaylarını hatırlamıyorum. Ancak Bendeki ikili A500+ , 3.1 Rom ve WB 3.1'de çalışıyor. Daha düşük bir os kullanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir belki.

3.1de oyun uyumsuzlukları olmaz mı?


Konu Başlığı: Ynt: A590+SCSI2SD
Gönderen: spunky üzerinde Ekim 23, 2018, 14:56:04 ÖS
Ben pek sorun yaşamadım, bayaca bi oyun var diskte.


Konu Başlığı: Ynt: A590+SCSI2SD
Gönderen: Oğuzhan üzerinde Ekim 23, 2018, 15:04:54 ÖS
3.1 deneyeyim o zaman ben hep 1.3 denedim. Rom switcher var.


Konu Başlığı: Ynt: A590+SCSI2SD
Gönderen: Oğuzhan üzerinde Ekim 23, 2018, 15:06:10 ÖS
Gerçi WB'ye gelene kadar. Ben hatayı A590 setup diskte hddtoolboxda partitionları oluşturduktan sonra initialize kısmında alıyorum. İşletim sistemi kurulmadan...


Konu Başlığı: Ynt: A590+SCSI2SD
Gönderen: spunky üzerinde Ekim 23, 2018, 15:20:16 ÖS
Rom switch'le bi deneyin bakalım