commodore.gen.tr

Amiga => Amiga Donanım => Konuyu başlatan: Exu üzerinde Kasım 11, 2019, 15:51:36 ÖS



Konu Başlığı: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: Exu üzerinde Kasım 11, 2019, 15:51:36 ÖS
Ali amcada 64gb 2,5 ide SSD var, alsak a1200 e direkt bağlayıp kullanabilir miyiz?
Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

https://tr.aliexpress.com/item/33048917924.html?spm=a2g0o.home.15002.46.1b665a9bmMlrSK&gps-id=pcJustForYou&scm=1007.13562.130102.0&scm_id=1007.13562.130102.0&scm-url=1007.13562.130102.0&pvid=46b330b9-5a52-4427-a6ca-e282eae7d888


Konu Başlığı: Ynt: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: zanpinoz üzerinde Kasım 11, 2019, 16:27:40 ÖS
@haydar_abi eski mesajlarından birinde kendisinin de kullandığı amiga

ile uyumlu bir ssd markasından bahsediyordu.

sorun çıkartan  markalar da olabilir diye aklımda kalmış.


Konu Başlığı: Ynt: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: Exu üzerinde Kasım 11, 2019, 16:41:19 ÖS
https://tr.aliexpress.com/item/32847822994.html?spm=a2g0o.cart.0.0.11213c003FZFcn&mp=1

bu da dönüştürücü bunu alsak olur mu?


Konu Başlığı: Ynt: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: haydar_abi üzerinde Kasım 11, 2019, 18:23:11 ÖS
Ben aşağıdaki dönüştürücüden ve normal SSD kullanıyorum. Dönüştürücüde model bile farkediyor AS331 modeli uyumlu. M ile başlayan sorun çıkarıyor. Şu ana kadar Sandisk ve Crucial MX serisi düzgün çalıştı. Westwrn Green serisi çalışmadı. MSata denemedim.
https://tr.aliexpress.com/item/32701639393.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.11d24c4dIZkBBs


Konu Başlığı: Ynt: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: Blasterreal üzerinde Kasım 11, 2019, 19:58:50 ÖS
Cosmos un scdi device v46 sürümü ile sata ide ataptörlerini çoğu ile düzgün çalışıyor muhtemelen ide ssd lerde düGün çalışır diye düşünüyorum


Konu Başlığı: Ynt: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: EMREZ üzerinde Kasım 11, 2019, 22:53:48 ÖS
Ben msata kullanıyorum 64gb dünya kadar yer var. A1200 68030/50 Amiga forever yazılımını bir şekilde uyarlamıştım vaktiyle.


Konu Başlığı: Ynt: PATA ssd yi A1200 de kullanılır mı?
Gönderen: EMREZ üzerinde Kasım 11, 2019, 22:54:57 ÖS
Ufak not 32gb denediğim 2 tane çalışmamıştı daha önce.