commodore.gen.tr

Arcade Sistemler ve Oyun Konsolları => Arcade Sistemler => Konuyu başlatan: AmigAmigA üzerinde Şubat 25, 2012, 15:44:19 ÖS



Konu Başlığı: Kontorland arcade joystick
Gönderen: AmigAmigA üzerinde Şubat 25, 2012, 15:44:19 ÖS
Elinde kontorland arcade joystick olan varsa iç bağlantılarının fotoğrafı lazım.Bendekinin içinden bir kablo kopmuş ama nerden koptuğunu bilmediğim için joystiği çalıştıramıyorum.


Konu Başlığı: Ynt: Kontorland arcade joystick
Gönderen: commander64 üzerinde Şubat 25, 2012, 23:19:42 ÖS
Bağlantıların resmini koyarsan büyük ihtimal söyleyebilirim :P


Konu Başlığı: Ynt: Kontorland arcade joystick
Gönderen: AmigAmigA üzerinde Şubat 26, 2012, 00:15:46 ÖÖ
Kablonun koptuğu yeri buldum ama joystick tuhaf çalışıyor sonuçta çin malı,1 ay oldu alalı valla çok bile dayandı:)


Konu Başlığı: Ynt: Kontorland arcade joystick
Gönderen: commodore500 üzerinde Şubat 27, 2012, 08:23:10 ÖÖ
ben yeni aldım pek kullanmıyorum , dayanıksız mı hakkaten ?