commodore.gen.tr

Amiga => Amiga Emülasyon => Konuyu başlatan: kaynakbilgisayar üzerinde Ekim 05, 2012, 18:09:28 ÖS



Konu Başlığı: Uzantı değiştirme ?
Gönderen: kaynakbilgisayar üzerinde Ekim 05, 2012, 18:09:28 ÖS
Amiga forever hazır emulasyon rp9 uzantılı oyunları adf uzantılı yapsak yinede çalışırmı saygılar arkadaşlar :)


Konu Başlığı: Ynt: Uzantı değiştirme ?
Gönderen: zero2900 üzerinde Ekim 05, 2012, 18:26:50 ÖS
Şöyle söyliyim... Ben Amiga forever kullanıyorum en rahatı o istersen elindeki hazır oyunları zahmetsizce rp9 a çevirebilirsin. Sorunun özüne gelecek olursak tools sekmesi altındaki rp9 managerı açarak rp9 extrack yapabilirsin veya adf leri rp9 a çevirerek otomatik disket ilerlemesi tek tıklamayla çalışma gibi avantajları kullana bilirsin.

Burada benim rehberime bir bak istersen. İlgini çekebilir...

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=6255.0 (http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=6255.0)


Konu Başlığı: Ynt: Uzantı değiştirme ?
Gönderen: kaynakbilgisayar üzerinde Ekim 05, 2012, 18:34:59 ÖS
az önce onu indirip izledim eline sağlık süper bir paylaşım olmuş bende amiga arşivi var hepsi adf uzantılı onları okumazmı bu program programın full sürümünü indirdim amiga olarak sadece c64 full olarak yok malesef zero2900 :)


Konu Başlığı: Ynt: Uzantı değiştirme ?
Gönderen: zero2900 üzerinde Ekim 05, 2012, 18:39:51 ÖS
az önce onu indirip izledim eline sağlık süper bir paylaşım olmuş bende amiga arşivi var hepsi adf uzantılı onları okumazmı bu program programın full sürümünü indirdim amiga olarak sadece c64 full olarak yok malesef zero2900 :)

ADF yide sorunsuz okur ama adf leri klasöre ayırıp rp9 a çevirmek daha kolay baya opsiyonel oluyor. Oyunun ortasında Disket insert derdi bitiyor. :)


Konu Başlığı: Ynt: Uzantı değiştirme ?
Gönderen: kaynakbilgisayar üzerinde Ekim 05, 2012, 18:43:34 ÖS
Yani adf uzantıları rp9 yapmam daha mantıklımı ? :)