bir de joysticklerin yolları çok uzun daha kısa olması için bir şey yapabilir miyim? örn: sağa çekiyorum switch den ses geliyor yani komutu alıyor ama nerden baksan bir o kadar daha yol gidiyor joystick. bilmiyorum anlatabildim mi? altında actuator denen bir plastik parça var. Biraz araştırdım sanwa nın falan ayrıca satılıyor ama buna olur mu veya bunu değişmek sorunumu düzeltirmi bilemiyorum.
Zamanında bizim oynadıklarımızda yolları böyle uzun değildi. Öyle bir şey lazım bana
Joystickler ile ilgili bu durum canımı sıkıyor. Gözümü kararttım gerekirse josytickleri komple değiştirebilirim. Daha kısa yollu,sert ve mümkünse çıt çıt etmeyen joystick istiyorum. Çıt çıt olayı switch değişmi ile mümkün sanırım ama uzun yollu olması ve yumuşaklığı gerçekten canımı sıkıyor. Fikir verecek arkadaşlar var mıdır?Zamanında bizim oynadıklarımızda yolları böyle uzun değildi. Öyle bir şey lazım bana






Gidip görmek en iyisi, o taraflara yolum düşerse gidip bakacağım mutlaka. Anladığım kadarı ile resimden görüp alınacak temizlikte bir cihaz değil. 



SAtıcı bana şöyle bişey göndermiş


