Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

  Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Arcade Sistemler ve Oyun Konsolları / Oyun Konsolları / Ps1 Kutusu İçin Konsol Koruma Köpüğü Nerden Bulabilirim : Aralık 07, 2024, 20:15:14 ÖS
Herkese merhabalar geçtiğimiz haftalarda antika pazarından kutulu ps1 aldım
fakat içinde konsolu sabit kalmasını sağlayan köpükler yok. Bir şekil sonradan yapılabileceğini öğrendim. İstanbul çevresinde nerelerde yapılır ya da nereden bulabilirim pek bir bilgim yok. Nalbur ya da ambalajcı gibi yerlerde bulabileceğimi tahmin ediyorum ama size de bir danışmak istedim ayrıca kutunun dışında mavi boya tarzı lekeler var bunları ne ile temizlemem lazım kutuya zarar vermemek için.
2  Genel Kategori / Tanışma Forumu / Tüm CGTR severlere merhabalar : Aralık 03, 2024, 18:34:47 ÖS
Merhabalar CGTR ailesi ismim Talha. Düzceliyim fakat üniversite okumak için yeni İstanbul'a geldim. Bir retro hayranıyım 4 yıldır emek verdiğim oyun ve konsol koleksiyonum var ayrı zamanda da tamir işleriyle de ilgileniyorum bu forumu yakın arkadaşım olan foxbat sayesinde öğrendim ve forumu gerçekten çok sevdim artık sizinleyim dostlar bunlara ek olarak da PS1 MGS1 Türkçe yaması yayınladım merak eden arkadaşlar için link göndermemde sakınca yoktur umarım tekrardan memnun oldum sizinle tanıştığım için.

Metal Gear Solid Türkçe Yama: https://youtu.be/kw96rzpR9CE
Sayfa: [1]