Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Samsung note 3 hakkında  (Okunma Sayısı 6554 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kirkoryan
Ziyaretçi
« : Mayıs 17, 2015, 22:05:45 ÖS »

Selam arkadaşlar galaxy note 3 telefonumda oluşan bir problem hakkında sizin görüş ve yardımlarınızı almak istiyorum
Telefonuma yüklemiş olduğum ve zil sesi olarak kullandığım şarkı 3 -4 gün önce kendiliğinden değişti ve telefonun kendine ait bir melodi çalmaya başladı biraz tuhaf geldi ama o kadar önemsemedim ve üzerine düşmedim ama bugün farkettim ki galeri bölümüne girdiğim zaman galeride sadece sd kart içeriği gözükmekte,galeride görüntülenecek içerik olarak tüm içerik ve cihaz içeriği seçili olduğu halde sadece sd kart ta kayıtlı olan resim ve videoları görebiliyorum daha öncesinde herşey normalken sd kart,telefon hafızası whatsApp,instagram,download fotoğraf düzenleyici içeriği ve şu anda hatırlamadığım bir kaç tane daha dosya vardı,işin tuhaf tarafı telefonda dosyalarıma girip telefon hafızasına baktığım zaman orada galeride göremediğim içerikleri kendilerine ait dosyalarda görebiliyorum sizce ne olmuş ve neden olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2015, 22:56:57 ÖS »

Uygulama yöneticisinden galeriyi seçip verileri temizle yapmayı denediniz mi ?

Bazı durumlarda uygulamalar sapıtınca düzelmesini sağlıyor bu işlem.

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2015, 23:12:49 ÖS »

Uygulama yöneticisinden galeriyi seçip verileri temizle yapmayı denediniz mi ?

Bazı durumlarda uygulamalar sapıtınca düzelmesini sağlıyor bu işlem.
Uygulama yöneticisini içeriğinde galeri yok uygulama tercihlerini sıfırlama seçeneğinden bahsediyorsan onu denedim ama faydası olmadı
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2015, 23:35:52 ÖS »

Ben yazmadan önce kendim bakmıştım da.
Uygulama yöneticisi / tüm uygulamalar sekmesinde bende galeri görünüyordu

Gerçi bende Custom CM 12.1  kurulu.
Ama yanlış hatırlamıyorsam stok romlarda da tüm uygulamalar sekmesinde galeri vardı.
Eğer varsa seçip, verileri sili deneyebilir misiniz ?

Sorunu çözmeyebilir ama denemekte fayda var

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2015, 23:43:16 ÖS »

Ben yazmadan önce kendim bakmıştım da.
Uygulama yöneticisi / tüm uygulamalar sekmesinde bende galeri görünüyordu

Gerçi bende Custom CM 12.1  kurulu.
Ama yanlış hatırlamıyorsam stok romlarda da tüm uygulamalar sekmesinde galeri vardı.
Eğer varsa seçip, verileri sili deneyebilir misiniz ?

Sorunu çözmeyebilir ama denemekte fayda var

Evet tüm uygulamalar sekmesinde galeri varmış denedim ama faydası olmadı
g 600
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2015, 11:06:15 ÖÖ »

selam Özgür Dereli, buna benzer bir sorun bendeki android sistemli Galaxy Young telefonda olmuştu, telefonla çektiğim en son resimler galeride görünüyor, daha önce çektiğim resimler sanki silinmiş gibi görünmüyordu, Dosyalardan DCIM klasörüne girdiğimde eski resimler görünüyor, zor açılıyor, bazıları hasar görmüştü
   Sd kartı çıkarıp pc'ye taktım, windows bu resimler kopyalansın mı diye sordu, ön bellekte küçük kareler içerisinde görüntülenemeyen resimlerden Okey işaretini kaldırdım, bunları kopyalamadım, birkaç hasarlı resim dışında  tün resimlerimi bilgisayara kopyaladım ve DCIM klasörü yada resimlerim klasörünü sd karttan sildim
   sd kartı tekrar telefona taktım, otomatik olarak sildiğim klasör oluşturulmuştu, aynı sorun tekrar etti sonra uygulamalar sekmesinde verileri sildim sanırım, sorun düzeldi, şimdi çok şükür telefonomdaki resimleri galeriden görebiliyorum 
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2015, 11:16:09 ÖÖ »

Merhaba g 600 dün akşam epey uğraştıktan sonra galeride kendiliğinden kaybolan dosyaların hepsini telefondaki dosyalarım klasöründe yine klasör şeklinde buldum ve hepsi yazan yerden istediğim dosyaları seçerek yanındaki resimler kısmına taşıyınca düzeldi ama neden kendiliğinden böyle bir şey oldu onu anlamış değilim yani şimdilik sorun halloldu

* Screenshot_2015-05-18-11-11-44.png (230.47 KB, 1080x1920 - Görüntüleme: 1098 kez.)
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2015, 11:29:00 ÖÖ »

Komşunun telefonunda, samsung note 2 idi, benzer problem vardı. Hatta bu problem telefonun usb ile bilgisayara bağlantısını da engelliyordu. Çözüm olarak sd kartı çıkartıp pc'ye taktım, dosyaları yedekleyip format attım karta. Sorun kalmadı. Bu arada bazı dosyalar pc'de abidik gubidik isimle gözüküyordu.

Telefon arada crash falan oluyorsa bundan kaynaklı dosya sisteminde bozulma oluyor muhtemelen.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2015, 11:29:28 ÖÖ »

@kirkoryan

Normal şeyler bunlar, elektronik cihazlar arada sapıtır.

Bu arada benim merak ettiğim şey yedekleme sıklığın. Bir zamanlar çok sıkı bir yedeklemeciydim. Şu anda sayısız telefon, tablet ve fotoğraf makinesi bolluğu arasında bu yedekleme titizliğimi kaybettim. Her şeyi gittiği yere kadar kendi halinde bırakıyorum. Hatta kampanyalarla sık sık 8-16GB'lık SD/mikroSD kart falan alarak dolanı çıkarıp yenisini takıyorum. İyice tembelleştim ya da artan veri yoğunluğu elektronik cihazlarda olduğu gibi bende de bir sapıtmaya yol açtı
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2015, 11:58:12 ÖÖ »

Dosyalarımı yedeklemek için kullandığım 1 TB 2 tane harici hard diskim gümledikten sonra yedekleme olayını bıraktım aslında yedekleme olayını usb bellek yada hdd değilde cd veya dvd ye yapmak daha mantıklı gelmeye başladı
AmonR
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 20, 2015, 11:08:05 ÖÖ »

Geçmiş olsun Özgür. Dosyalarının Galeri'de gözükmemesine rağmen, telefonun belleğinde yerli yerinde durması yine de şans olmuş.
Daha önce memrah'ın başına daha kötüsü gelmişti, dosyaları direkt silinmişti.
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=9212.msg95935#msg95935
Bir an önce önemli dosyaları yedeklemekte fayda var.

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2015, 16:19:20 ÖS »

Sağol abi evet şimdilik kurtardık en güzeli haftalık yedeklemek olacak
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır