Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Konami Aliens  (Okunma Sayısı 19295 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 19, 2015, 00:15:57 ÖÖ »

Aynı sorunu hallettiğim tamiratları yayınlamıyorum sıkıcı olmasın diye. Genellikle de tanımadığım kartlarda her seferinde farklı farklı sorunlarla karşılaşıyorum. Temelde sorunlar eğer bir custom çipte odaklanmıyorsa mantıkla ve test ederek çözülebiliyorlar. Ancak mesela bir kontrol/adres/data sinyali kilitli bir PAL veya özel çipten çıkıyorsa ve RAM/ROM hatası alıyorsanız o kart yedek parça sepetini boyluyor genelde...

Bereket bu kart sepette değil kabinde veya kolleksiyon rafında devam edecek hayatına

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 19, 2015, 01:05:36 ÖÖ »

Güzel bir tatil arefesinde iyi gitti valla eline sağlık üstat.

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2015, 01:49:15 ÖÖ »

Alien konami izmir fuarinda  ilk gordugum oyundu canavarlara bak derdim silahlar o bicimmm cocuklugum en guzel anilari usta yine bitirmisin olayi

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2015, 09:21:40 ÖÖ »

Abi eline sağlık.Dikkatlice okuyup arşivime aldığım bir tamirat yazısı daha oldu.Bakalım bende bu tamirat işlerinin altından kalkabilecek miyim ? Birkaç tane arızalı PCB birikti elimde.PCB tamiri için arızanın tesbiti konusunda bu çalışmalar iyi birer rehber oluyor.Pratiğe dökmek benim için zor olacak gibi.Öğrenilmesi gereken daha çok şey var.
16bit_lover
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2015, 10:44:19 ÖÖ »

Tatil sabahı pek güzel gitti bu yazı.Oyunda en sevdiğim arcade oyunlarından biridir.İzmir Karşıyaka'da Girne lunaparkta vardı bundan.Arkadaşla giderdik,çok jetonumuzu yedi namussuz.

scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2015, 18:52:09 ÖS »

okul yıllarında ankarada aydınlıkevlerde okulların karşısındaki atarı salonunda vardı genelde çok oynanan bi oyun degıldı salonun buyuk abileri oynardı bızde onları ızleyerek ustalaşmıştık kolların yanında ise sigara yanıkları olurdu benım hıt oyunumdu ,azmı jeton harcadım oyunda final bölümü ise harıkaydı aliens ı uzay boşluğuna atıyorduk,ordaki salon kapanınca çok üzülmüştüm butun kabinleri kamyona yüklemişlerdi way be ne günlerdi...
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Mayıs 20, 2015, 09:54:33 ÖÖ »

sensei tebrikler...
lakin şu hero turtles hikayesi kronolojik bir durum değil diye biliyorum, tamamen UK sansür politikaları: "ninja" kelimesinin olumsuz ve şiddet çağrıştıran etkilerini önlemek için alınmış bir önlem diye biliyordum. Ashens abi öyle dediydi bi bölümde.

PİZZA POWER!!!!

Abi normalde Tv seyretmiyorsun anladığım kadarıyla, ben de hiç izlemem ... ama hasbel kader tv açık biyere gidince mala bağlarım: noluyo lan diyerek... Tv çok değişmiş.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 20, 2015, 10:55:23 ÖÖ »

Eline sağlık usta. Harika bir konu yine. İçin gitti yalnız konuyu okurken. Zamanında elektronik bölümüne gidecekken puan yüksek olunca daha iyi bir okula bilgi işleme gitmiştim. Biraz elektronik eksikliği kaldı bende.

barone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 20, 2015, 11:14:28 ÖÖ »

sensei tebrikler...
lakin şu hero turtles hikayesi kronolojik bir durum değil diye biliyorum, tamamen UK sansür politikaları: "ninja" kelimesinin olumsuz ve şiddet çağrıştıran etkilerini önlemek için alınmış bir önlem diye biliyordum.
Aynen... Diğer Avrupa ülkelerine de bir şekilde sirayet etmiş bu durum. Zamanında Ed2k ağından İngilizce sanarak inrirdiğim ama İtalyanca çıkan dosyalarda da "TNMHT" introsu vardı.
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Mayıs 20, 2015, 11:39:11 ÖÖ »

Ninja'da olsalar hero'da olsalar farketmez.

Heroes in a half shell. TURTLE POWER. Kahkaha

Bu arada Stephen Amell (Arrow) yeni çekilecek TMNT'de Casey Jones'u oynayacakmış.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
AmonR
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mayıs 21, 2015, 13:34:16 ÖS »

Uzatmalı 19 Mayıs tatili vesilesiyle foruma pek girememiştim, yeni tamirat macerasını ancak okuyabildim.
Yavuz üstat, ilk kez karşılaştığın durumlarda bile soruna sistematik yaklaşım tarzın ile birkaç basamakta sorunu izole etme yeteneğine ve azmine hayran kalmamak elde değil. 
Benim gibilere de ancak başarılarının devamını dilemek ve keyifli anlatımının tadını çıkartmak kalıyor.  Kahkaha

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: