Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKonu dışı Celal Bayar Üniversitesi Demirci eğitim fakültesi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Konu dışı Celal Bayar Üniversitesi Demirci eğitim fakültesi  (Okunma Sayısı 3453 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilteber95
Üye

Sadece Nintendo "İDİ"

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 27, 2015, 14:48:37 ÖS »

Merhabalar konu dışı fakat gerçekçi bilgilere ihtiyacımız var;
 Sevgilim Celal Bayar Üniversitesi pdr kazandı ben de 9 eylül üniversitesi İzmir'de okuyorum. Eğitim fakültesinin Demirci'de olduğunu sonradan öğrendik ve ilçe hakkında hiçbir yerde tek bir olumlu yorum göremedik. Aynı fakültede okumuş/okuyan birileri gerçekçi biçimde bilgilendirebilirse çok sevinirim ve Demirci-Buca arası ulaşım en kolay nasıl sağlanır onu da bilmiyoruz.

Teşekkürler saygılar
hekimoglu78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2015, 15:17:02 ÖS »

Demirci ile İzmir'in iklimi bile farklı 200km arası...  3 - 3,5 saatte anca gider. (aracıyla)
Ama sempatik bir ilçedir.

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz !
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2015, 15:30:19 ÖS »

Demirci'nin Manisa'yla bir alakası yok. Simav'a 40 km
ilteber95
Üye

Sadece Nintendo "İDİ"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2015, 18:26:11 ÖS »

direkt bir araç var mı izmir e ve de sonradan öğrendik manisayla alakası olmadığını maalesef
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2015, 18:27:39 ÖS »

direkt bir araç var mı izmir e ve de sonradan öğrendik manisayla alakası olmadığını maalesef
direk araç olması lağzım ama benim bildiğim kampüsün yeri baya sapa biyerde demircide ev falan tutsa yine bi araçla gitmesi gerek. dedikleri gibi manisa merkeze uzaklıgı simava uzaklıgından daha uzak ve kış sert geçiyor kar falan görebilir
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: