Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAliexpress kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Aliexpress kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak  (Okunma Sayısı 34447 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Aralık 09, 2015, 12:14:20 ÖS »

gökhan ustam garanti yapıyor bazı bankalar ana kredi kartı olmadan sanal kart oluşturmuyorlar

Kredi kartına gerek yok. Banka hesabınız varsa size, banka kartı veriyorlar zaten. Bu banka kartını ya da oluşturacağınız sanal kartı paypal'de kullanabilirsiniz. Garanti hesabım var. Sanal kartımı internet arayüzünden oluşturup, paypal'e bağladım. Ödeme yapacağımda, sanal karta gerekli miktarı transfer ediyorum. Ödüyorum. Transfer ücreti ya da kart ücreti yok...

Sonuçta bu yukardaki prepaid yani banka kartı dediğimiz bir kart. Herhangi bir banka kartından farkı yok...Bir avantajını görmedim anlamadım. Banka hesabı olmayanlar için olabilir...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Aralık 09, 2015, 12:26:43 ÖS »

Kredi kartına gerek yok. Banka hesabınız varsa size, banka kartı veriyorlar zaten. Bu banka kartını ya da oluşturacağınız sanal kartı paypal'de kullanabilirsiniz. Garanti hesabım var. Sanal kartımı internet arayüzünden oluşturup, paypal'e bağladım. Ödeme yapacağımda, sanal karta gerekli miktarı transfer ediyorum. Ödüyorum. Transfer ücreti ya da kart ücreti yok...

Sonuçta bu yukardaki prepaid yani banka kartı dediğimiz bir kart. Herhangi bir banka kartından farkı yok...Bir avantajını görmedim anlamadım. Banka hesabı olmayanlar için olabilir...

Evet, aslında extra bi numarası yok. @nostress başlarda "kredi kartım yok" dediği için önermiştim. benim bu kartı alıp deneme sebebim ise belki USA hesabına direk bağlayabilirim, aradaki paypal öpücüklerinden kaçınırım diye olmuştu ama yemedi

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Aralık 14, 2015, 14:34:06 ÖS »

Aliexpress den para iadesi alan arkadaşlara bir sorum olacak.
30$ lık bir ürün aldım 50 gün geçti Takipli kod numarası olmasına ragmen kodu arattıgımda hiç kayıt çıkmadı.
Bende dispute açtım.4 gün boyunca satıcı cevap bile vermedi ve dava kapandı.
Şimdi dispute status şu şekilde gözüküyor ne yapmam lazım?
Beklemeli miyim? Yoksa Başka Bir Şeyi mi Tıklamam Lazım?
Dispute Finished e Tıklarsak Ne Olur ? (Kendi Ayagımıza Sıkmayalım Sonra )

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Aralık 14, 2015, 17:55:47 ÖS »

Abi "dispute finished" e bassan da sana dispute detayını gösteriyor merak etme. Olayı kapat demek değil yani

"Your refund process" tıklarsan da sipariş ekranına gidiyorsun ve iade artık her neyse görüyorsun. Ama tabi kredi kartıma baktım mı gerçekten iade edildimi diye valla bakmadım

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Aralık 14, 2015, 17:59:54 ÖS »

Abi "dispute finished" e bassan da sana dispute detayını gösteriyor merak etme. Olayı kapat demek değil yani

"Your refund process" tıklarsan da sipariş ekranına gidiyorsun ve iade artık her neyse görüyorsun. Ama tabi kredi kartıma baktım mı gerçekten iade edildimi diye valla bakmadım

Cevap için sağolasın yavuz abi Your refund process e tıkladım ama dispute finished e basmak yemedi körü körüne Kahkaha

daha yansımamış hesabıma 10 gün içinde yansır sanırım

Sağolsun özelden Axeseytan arkadaşımızada sordum aydınlattı mesajları ile

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Aralık 15, 2015, 05:30:56 ÖÖ »

Aynı durum başıma geldi. Satıcı takip no vermişti ama en başından beri geçersiz bir takip no idi. Yinede 2 hafta bekledim birşey gelmeyince durumu satıcıya mesaj ile bildirip para iadesi alabilmek için dispute açtım hiç kusura bakmasın sonuçta en başından takip numarası var diye ben o ürünü alıyorum yoksa işim olmaz. Neyse, sonra 2.kez ürünü yolladı her ne hikmetse onun takip numarası en başından itibaren gözüktü ve ürün 1.5 haftada elime ulaştı. Demem o ki ya en başından itibaren bir numara döndü (bence öyle) ürünü yollamadı veya profiline kötü yorum gelmesinden korktu ona göre önlemini aldı vs...

NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Ocak 06, 2016, 16:28:28 ÖS »

Arkadaşlar,

6 Gün erken olarak siparişi teslim almış bulunmaktayım, yardımcı olan arkadaşlara, tekrar Teşekkürler.

* PICT0346.JPG (63.87 KB, 945x709 - Görüntüleme: 1650 kez.)

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: