Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)KABiNiMi MAME'e Dönüştürdüm: VIDEO EKLENDI (Orjinalini Bozmadan)
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KABiNiMi MAME'e Dönüştürdüm: VIDEO EKLENDI (Orjinalini Bozmadan)  (Okunma Sayısı 40526 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2016, 14:55:08 ÖS »

@cengizermis Abi konuyu -üzerinden çok uzun süre geçmesine rağmen- okurken bir şey dikkatimi çekti.Kabininizin ekranı bana normal kabinlere göre baya dik geldi.Bir çoğu ayakta oynanıldığı düşünülerek yatay oluyordu.Ben de acaba dik şekilde koysam ve oturduğumda da tam olarak karşımda olsa ve rahat görebilsem diyordum.Sizinki de baya dik olarak görünüyor.Doğru mu görmüşüm acaba,olabilir mi yani?
Çeşitli açılarda arcade ekran yerleşim tipleri mevcut, bu da onlardan biri. Aşıro dik sayılmaz, sadece panel dar oldupu için ekrana ekstra yakın olunuyor,  ekran bir miktar büyük geliyor. Ama biraz eğik olsa böyle bir sorun olmazdı. Bir ayak kadar geride durulduğunda açı ve ekran görüntüsü gayet iyi.
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2016, 19:21:50 ÖS Gönderen: cengizermis » Logged

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: