Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PTT nin terbiyesizliği  (Okunma Sayısı 3907 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhendis
Ziyaretçi
« : Ağustos 19, 2017, 18:51:51 ÖS »

Gökçe arkadaşım sağolsun bana membran plastiği yollamış bir hafta önce Ptt her zamanki gibi kapıya teslim ettiğini beni evde bulamadığını (evde 7/24 insan var) kapıya not bıraktığını söylemiş şimdi PTT yi aradıım efendim siz evde yoktunuz eve not bıraktık diyorlar kapıda not yok birşey yok kafalarına göre iade ediyorlar bu kadarda terbiyesizlik olmazlar bide tehdit ediyorlar telefonlar kayıt altında diye edin kardeşim dedim naparsanız yapın bana kargomu getirin dedim Burdan gökçe arkadaşımdan çok özür diliyorum 
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2017, 18:54:12 ÖS »

Gökçe arkadaşım sağolsun bana membran plastiği yollamış bir hafta önce Ptt her zamanki gibi kapıya teslim ettiğini beni evde bulamadığını (evde 7/24 insan var) kapıya not bıraktığını söylemiş şimdi PTT yi aradıım efendim siz evde yoktunuz eve not bıraktık diyorlar kapıda not yok birşey yok kafalarına göre iade ediyorlar bu kadarda terbiyesizlik olmazlar bide tehdit ediyorlar telefonlar kayıt altında diye edin kardeşim dedim naparsanız yapın bana kargomu geri getirin dedim Burdan gökçe arkadaşımdan çok özür diliyorum beni ne aradılar ne sordular ağzıma geleni saydım PTT ye 
amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2017, 18:55:17 ÖS »

Personelden personele çok değişiyor, bana getiren memur evde kimse yoksa arıyor, Yolda falan bile buluştuğumuz oldu.
emarti
Uzman

Only Amiga Makes It Possible █

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2017, 19:32:16 ÖS »

Personelden personele çok değişiyor, bana getiren memur evde kimse yoksa arıyor, Yolda falan bile buluştuğumuz oldu.

Aynen cepten ulaşıyorlar; personel kaynaklı olabilir.

https://github.com/emartisoft My GitHUB | http://csdb.dk/scener/?id=26786 My CSDB

READY.
SYS(64767): EMARTI
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2017, 20:47:14 ÖS »

Ufuk partiye geleceksen orda teslim edeyim.
Bir daha strese girme

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2017, 21:57:19 ÖS »

Ptt her zamanki gibi kapıya teslim ettiğini beni evde bulamadığını (evde 7/24 insan var) kapıya not bıraktığını söylemiş şimdi PTT'yi aradım efendim siz evde yoktunuz eve not bıraktık diyorlar kapıda not yok birşey yok kafalarına göre iade ediyorlar bu kadarda terbiyesizlik olmaz bide tehdit ediyorlar telefonlar kayıt altında diye edin kardeşim dedim naparsanız yapın bana kargomu getirin dedim

Sadece PTT kargo mu? BUnu MNG'de bana yaptı defalarca. Bu orada sözde çalışan şe..siz adamın işidir diye tahmin ediyorum. Sonuçt bunlar kurumsallaşmış dev firmalar. Personel kaynaklı olduğu kesin. Sonuçta o personel de firmayı temsil ettiğine göre firmanın hatası oluyor. Adamlara defalarca şikayet etmeme rağmen kurum bu personeli çıkarmıyor yada yaptırımda bulunmuyorsa o kurum müşteri kaybetmeye mahkumdur diye düşünüyorum ama maalesef memleketimizde protesto işlemiyor Kahkaha

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2017, 22:35:15 ÖS »

Ufuk partiye geleceksen orda teslim edeyim.
Bir daha strese girme

hayır kızdığım nokta zeytinyağ gibi üste çıkıyolar ya ona kızdım
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: