Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetGökkuşağı Eğlence Merkezi - Mario Kart Kabini
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gökkuşağı Eğlence Merkezi - Mario Kart Kabini  (Okunma Sayısı 4560 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 06, 2017, 15:01:58 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. Yaz tatilinde Adana'ya uğradım. Arkadaşla birlikte Turgut Özal Bulvarı'ndaki (bilenler için) Gökkuşağı Eğlence Merkezine gittik. Sega'nın koltuk ve direksiyon kabinlerine alışığız ama Mario Kart Kabinlerini görünce çok şaşırdım. Sistemler yeni mi onu bilmiyorum ama makinelerde kameralar da var. Yarıştan önce yüzünüzün fotoğrafını çekiyor. Sizin oralarda da var mı bunlardan?

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2017, 15:08:49 ÖS »

Şöyle bir şey mi?

https://www.wikiwand.com/en/Mario_Kart_Arcade_GP
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2017, 15:19:05 ÖS »

Evet Resimdekilerden. Mario Kart 2

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2017, 17:03:15 ÖS »

Ara sıra benim kızı götürüyorum oraya
kabinleri görmüştüm fakat oynamadım
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2017, 17:06:44 ÖS »

Ben denedim. Gamecube Mario Kart Double Dash oyunundan alışık olduğum için zorlanmadım. Çok eğlenceliydi.

Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2017, 16:36:14 ÖS »

Fotoğrafları çekilen kişilerin daha sonradan fotoğrafları uygunsuz sitelerde boy göstermişti. Bu kabinler tuzak içeriyor benden söylemesi. Yabancı bir kaynakta okudum bundan birkaç yıl önce.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2017, 16:37:33 ÖS »

Fotoğrafları çekilen kişilerin daha sonradan fotoğrafları uygunsuz sitelerde boy göstermişti. Bu kabinler tuzak içeriyor benden söylemesi. Yabancı bir kaynakta okudum bundan birkaç yıl önce.

Bari oyunu bedava yapsalarmış
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 07, 2017, 16:43:10 ÖS »

Bunu görünce yine Adana Galleria emperland'da bulunan Real Puncher(sonic blast man) yumruk atma oyunu aklıma geldi. Yine sizin resminizi çekiyor, sonra kendinizi veya kimin fotosu varsa onu yumrukluyordunuz. Yüzü gözü şişiyor, morarıyordu.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Eylül 07, 2017, 17:18:58 ÖS »

Bunu görünce yine Adana Galleria emperland'da bulunan Real Puncher(sonic blast man) yumruk atma oyunu aklıma geldi. Yine sizin resminizi çekiyor, sonra kendinizi veya kimin fotosu varsa onu yumrukluyordunuz. Yüzü gözü şişiyor, morarıyordu.

Evet ben de hatırladım. Galleria'daydı.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: