Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetRetro Müzik Sistemi tamiri için usta tavsiyesi ricası (İstanbul/Kadıköy)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Retro Müzik Sistemi tamiri için usta tavsiyesi ricası (İstanbul/Kadıköy)  (Okunma Sayısı 5736 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 23, 2017, 20:24:12 ÖS »

1978 model Scott marka çok sevdiğim bir Tuner/Amfim var ancak cihazın balansında veya çıkışlarında bir sorun var, inputtan bağımsız olarak sol kanaldan çıkan sesin seviyesi daha düşük; benzer şekilde balans potansiyometresi de sağa veya sola 80% kadar dönmeden kaydırma yapmıyor.  Bu tür cihazlardan anlayan, kulağı iyi, titiz, temiz çalışan, sorunu küçümsemeden anlayıp çözmeye gayret edecek bir ustaya ihtiyacım var tercihen İstanbul/Kadıköy civarı.  Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
hekimoglu78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2017, 08:19:25 ÖÖ »

Selam, bu beyfendinin oğlu benim arkadaşım. Kendisi çok titiz temiz çalışan birisidir. Tanışmanızda fayda olabilir..

https://www.facebook.com/fuat.dastan.96

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz !
spunky
Deneyimli

10 Çeşit insan vardır. Binary bilen ve bilmeyen.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2017, 08:48:28 ÖÖ »

Stereo Mecmuası forumu da bu konuda yardımcı olabilir. Bir de cihazı görseydik

A500+ |68020M-Tec Turbo,3.1 Rom, 4.5MB Ram, Indivision ECS, SCSI External CD-Writer, SCS2SD via A590|
A1200 |Apollo 040, 32MB Ram, 14" 1438|
Commodore 64c |SD2IEC,IrqHack,1084,Final III|
Amstrad CPC6128 |3.5" Hack|
Sega MDII, Sega MS, Ps1, Ps2, PS3, Micro Genius, A2600, PSP, Nintendo DS
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2017, 10:24:09 ÖÖ »

Bu arada konuyu kirletmek istemiyorum ama forumdan bağımsız kendime bir lambalı hifi amfi yapmaya başladım. Eğer ilgilenen kişiler varsa ve forum konseptine uygun olacak ise çalışmalarımı paylaşabilirim. Bir nevi retro proje...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 24, 2017, 10:36:40 ÖÖ »

Bu arada konuyu kirletmek istemiyorum ama forumdan bağımsız kendime bir lambalı hifi amfi yapmaya başladım. Eğer ilgilenen kişiler varsa ve forum konseptine uygun olacak ise çalışmalarımı paylaşabilirim. Bir nevi retro proje...

@delimawi, sormana gerek yok, sen "çilekli pasta yapıyorum" diye konu aç, onu da okuruz

KNG
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 24, 2017, 10:45:17 ÖÖ »

Eğer paylaşırsan ben takip ederim. Yıllar evvel EL84 lamba temin etmiştim aynı niyetle, fakat bir türlü zaman bulamadım.
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2017, 11:14:49 ÖÖ »

Selam, bu beyfendinin oğlu benim arkadaşım. Kendisi çok titiz temiz çalışan birisidir. Tanışmanızda fayda olabilir..

Ne yazık ki facebook kullanmıyorum, farklı bir şekilde iletişime geçmemi sağlayabilir misiniz?

Stereo Mecmuası forumu da bu konuda yardımcı olabilir. Bir de cihazı görseydik

İlk kez duydum bakacağım çok teşekkürler.

Bana sorarsanız sormanız ayıp

hekimoglu78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2017, 11:19:31 ÖÖ »

Ne yazık ki facebook kullanmıyorum, farklı bir şekilde iletişime geçmemi sağlayabilir misiniz?

Buyrun..

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz !
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2017, 14:32:02 ÖS »

Teşekkür ederim beyefendi ile konuştum cihazı uygun vakitte kendisine götüreceğim, yeri çok yolumun üstü değil ama bir şekilde vakit ayıracağım.

Chameleon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2017, 17:20:46 ÖS »

Fuat Usta benim de pikapımı tamir etmişti zamanında. Kesinlikle eski hi-fi ler konusunda uzman birisi. Muhabbeti de iyidir, fiyatı biraz tuzludur ama
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: