Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: softhut?  (Okunma Sayısı 4113 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 20, 2007, 22:09:16 ÖS »

selam arkadaslar,

aranizda hic daha once softhut.com adresinden birsey siparis eden oldu mu. baska hicbir yerde bulunmayan bazi seyler var adamlarin inventory'sinde. Burasi gercekten var olan guvenilir bir dukkan mi yoksa geyik mi?
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2007, 22:16:58 ÖS »

T-Qualizer alacaksın di mi
alemlerin adamı nightlord!

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2007, 23:47:58 ÖS »

puhahahahaha o ne abi ya ahahahaha daha yeni farkettim. isikli vu metreli tisort mu olur abi ahahaha. ayrica allah iyiligini versin arda ahahahaha Kahkaha Kahkaha
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2007, 00:36:15 ÖÖ »

nightlord, softhut'tan daha henüz alışverişim olmadı ama bildiğim kadarıyla köklü ve güvenilir bir sitedir.Diğer AmigA sitelerinden bir çok alışverişlerim oldu.Ben bu zamana kadar bir yanlışlarını görmedim.

Elinde olan ürünlerin bir çok sitede olmamasının nedeni fiyatlarının çok yüksek olması galiba. Bence güvenle alışveriş yapabilirsin

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2007, 05:18:57 ÖÖ »

bende yurt disindaki sitelerden edindigim izlenimler softhut'in guvenilir bir yer oldugu yonunde, ama amerika disindaki alicilari pek iplemiyorlar gibi (yani sanslisin ). Ayni zamanda web sitesindeki envanter biraz hayali, orada listelenen urunlerin yarisindan fazlasi bitmis durumda o yuzden siparis vermeden once bir yoklamakta fayda var.

Retro Hincal Uluc
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: