Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBorsayla ilgilenen ve uğraşan var mı ??
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Borsayla ilgilenen ve uğraşan var mı ??  (Okunma Sayısı 1842 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 03, 2018, 15:29:51 ÖS »

Merhaba arkadaşlar,
Forumda BIST yani borsa ile uğraşan, ilgilenen, hisse alıp satan arkadaşlar var mı? Ben uzun süredir ilgileniyorum, aynı şekilde yatırım yapan arkadaşlar varsa görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak isterim. Özellikle istanbul'da olanlar ile görüşme imkanımız da olabilir diye düşünüyorum.

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
gokhangokhan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2018, 16:22:58 ÖS »

Türkiye borsası oldukça riskli bence ne olacağını kestiremiyorsun ne temel çalışıyor ne teknik 2001- 2011 yılları arasında çok yakından ilgilendim ama bıraktım 2011 yılından beri amerika piyasası ile uğraşıyorum (tabi zengin bir insan olmadığım için kendi çapımda üç beş ). Amerika piyasası hakkında merak ettiklerin olursa yardımcı olabilirim veya senin fikirlerin varsa onları da öğrenmek isterim
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: