Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBir Vodafone Net hikayesi(!)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bir Vodafone Net hikayesi(!)  (Okunma Sayısı 9659 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 08, 2020, 15:06:06 ÖS »

Ben de Superbox kullanıyorum 10 mbit olarak abone olmuştum sonra bizim hızı 20'ye çıkardılar ve öyle devam ediyor, 159 ödüyorum. En güzel tarafı tatile giderken de yanıma alıyorum, mis gibi. Ama taahhüt bitince ne olur bilemiyorum tabi, şu an oturduğum yerde Türksat altyapısı var, muhtemelen ona geçerim eğer abartı bir fiyat gelirse.
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ağustos 08, 2020, 15:07:17 ÖS »

Bizim evin burada da alt yapı yok bende superbox kullanıyorum. Evet biraz pahalı. Bir dönem 150 tl ye 25 mbps sınırsız kullanabilirken. Kota sınırlamasının geri gelmesiyle 50 gb kota koyup kota bitiminde de sanırım 5 mbps düşürdüler. Baya yavaşladı internetim. Xboxtan bir oyun indir yalan oldu kota bitti sonra 5 mbps ile evde 4 kişi kanırmaca

Geçen aradılar tahüdünüz dolmak üzereymiş diye. (Ben kotasız sanıyordum hala İnternet yavaşlıyor ama bağlantıdandır şu bu son zamanlarda diyordum artık bu kadar olamaz kota sınırı geldi herhalde felan.) Meğer bayadır 5 mbps kullanıyomuşuz. Dedim ben eskisi gibi istiyorum. O zaman seni şöyle alalım ediler 205 TL'ye 20 mbps sınırsız verelim. 25 mbps kullanıyordum zaten eskiden yani biraz zoruma gitti. Sınırsız mı olacak dedim 20 mbps evet deyince alternatifim olmadığı için kabul ettim.
bulunduğun bölge ile ilgili türk neti arayıp bir konuş sana ne hız verebilirler diye . yanlız vdsl modem varmış gibi konuş vdsl modemle daha hızlı internet erişimi mümkün oluyor hattın uygunsa. son olarak konuşarak bir şey kaybetmezssin sadece konuş bir defa ne verirler diye. türk nette yukardaki resimde verdiğim upload ve download mümkün ve  servet ödemeden mümkün.
Aradım abi bölgeyi söyleyince hemen sesleri düşüyor zaten malesef altyapımız yok diye. Genelde 20 daireli yeni binalara temiz fiber hatlar çekiyorlar. Adamlar müstakil tekil bir haneye hat çekmekle uğraşmıyor abi. Bizim buralar 30 yıl olmuştur kurulalı ilk telefon hattı üzerinden internet veriliyor. Oda maksimum 8 mbps. Ben 8 mbps görmedim de öyle bir hızda yok Aradığında hangisi olursa olsun 8 mbps verebiliriz diyor.
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2020, 15:30:25 ÖS Gönderen: AmigaEsref » Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ağustos 08, 2020, 15:15:29 ÖS »

8 megabit adsl üzerinden veriyorlardır vdsl yokmu oralarda eminmisin ? 8 megabit adsl ile hız aldığın telefon hattından vdsl ile 30 megabit alırsın tahminen.
AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ağustos 08, 2020, 15:28:21 ÖS »

8 megabit adsl üzerinden veriyorlardır vdsl yokmu oralarda eminmisin ? 8 megabit adsl ile hız aldığın telefon hattından vdsl ile 30 megabit alırsın tahminen.
Eminim abi malesef yok hepsini aradım. Bu arada ben hatalı yazmışım 5 mbps değil hız düştüğünde 10 mbps alıyor muşum. Şuan ki durum bu. İnşallah bu kotalı hali değildir  Yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.

* 10mgbit.jpg (90.38 KB, 1422x1225 - Görüntüleme: 320 kez.)
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2020, 15:48:01 ÖS Gönderen: AmigaEsref » Logged

'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ağustos 08, 2020, 16:05:26 ÖS »

Bizim evin burada da alt yapı yok bende superbox kullanıyorum. Evet biraz pahalı. Bir dönem 150 tl ye 25 mbps sınırsız kullanabilirken. Kota sınırlamasının geri gelmesiyle 50 gb kota koyup kota bitiminde de sanırım 5 mbps düşürdüler. Baya yavaşladı internetim. Xboxtan bir oyun indiriyorum. Bütün kotam bittiyor. Sonra 5 mbps ile evde 4 kişi kanırmaca

Aslında bu tip download servislerinin yavaş çalıştığı sınırsız bir paket olsa çok iyi olurdu. Oyun indirdiğinde kotadan yemesin ama oyun yavaş insin. Böyle library'de biriktirip ay sonunda indirmek gerekiyor.

AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2020, 16:09:37 ÖS »

Bizim evin burada da alt yapı yok bende superbox kullanıyorum. Evet biraz pahalı. Bir dönem 150 tl ye 25 mbps sınırsız kullanabilirken. Kota sınırlamasının geri gelmesiyle 50 gb kota koyup kota bitiminde de sanırım 5 mbps düşürdüler. Baya yavaşladı internetim. Xboxtan bir oyun indiriyorum. Bütün kotam bittiyor. Sonra 5 mbps ile evde 4 kişi kanırmaca

Aslında bu tip download servislerinin yavaş çalıştığı sınırsız bir paket olsa çok iyi olurdu. Oyun indirdiğinde kotadan yemesin ama oyun yavaş insin. Böyle library'de biriktirip ay sonunda indirmek gerekiyor.
Çok mantıklıymış bu yöntem. Kota bitince geceden bırakmak daha mantıklı. Teşekkürler.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2020, 16:49:45 ÖS »

RDR2, 150GB idi. Bedava GTA V de eski oyun olmasına rağmen 50-60 GB ile interneti çökertti neredeyse.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2020, 18:17:49 ÖS »

Vodafone PİŞMANLIKTIR.

Yüzdeyüz katılıyorum. Türkiye'deki en kötü yönetilen şirket olduğu düşüncesindeyim. Zamanında Vodafone TR'yönetimini Vodafone UK'ye şikâyet bile ettim. Tek operatör Vodafone kalsa cep telefonu kullanmayı bırakırım.

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2020, 23:17:04 ÖS »

Eminim abi malesef yok hepsini aradım. Bu arada ben hatalı yazmışım 5 mbps değil hız düştüğünde 10 mbps alıyor muşum. Şuan ki durum bu. İnşallah bu kotalı hali değildir  Yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.
özürlük bi durum yok insanlık hali olabilir

bu 10 megabiti adsl ilemi vdsl ilemi alıyorsun. söylemlerinden anladığım vdsl yok adsl kötü çalışıyor superbox kulanıyosun oda pahalı nispeten kötü sayılıck bir hızda .
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ağustos 09, 2020, 12:37:24 ÖS »

Türk Net' e geçtikten bir müddet sonra bir defa can sıkıcı bir durumla karşılaştım. TTnet ve Türk.Net çalışanlarının berabarce yaptığı saçmalıklar nedeniyle, 1 hafta internetsiz kaldım.

Hatta TTnet'e geri dönecektim. Başvurdum, bana dediler; Türk.Net deki aboneliğinizi kendiniz kapatıp öyle gelin.
Böyle olunca oraya da gitmedim ve bir kaç gün sonra sorun çözüldü.
O zamandan beri bezdirici sorun yok.

AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ağustos 09, 2020, 13:48:24 ÖS »

Eminim abi malesef yok hepsini aradım. Bu arada ben hatalı yazmışım 5 mbps değil hız düştüğünde 10 mbps alıyor muşum. Şuan ki durum bu. İnşallah bu kotalı hali değildir   Yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.
özürlük bi durum yok insanlık hali olabilir

bu 10 megabiti adsl ilemi vdsl ilemi alıyorsun. söylemlerinden anladığım vdsl yok adsl kötü çalışıyor superbox kulanıyosun oda pahalı nispeten kötü sayılıck bir hızda .
Abi bu hızı Superbox'la alıyorum. (25 mbps 50 GB kotalı hali) Ay sonuda paketi yükselttim.  20 mbps sınırsıza geçecek inşallah tabi Supreonline'a talepte bulunduk ama bakalım.

Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 10, 2020, 09:13:45 ÖÖ »

9 yıldır Turkcell Super Online 20mbps sınırsız kullanıyorum, ben hiç sorun yaşamadım.
hakkan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 10, 2020, 12:10:10 ÖS »

Biliyorum her yerde yok ama bu güne kadar tüm hizmet vericileri kullanmış biri olarak Superonline FIBER'i tek geçerim. Hız süper, hizmet gayet iyi ve hızlı kesinlikle çok başarılı.

TT kabus benim için hem hizmet veremez hem de iptal ettirmek için 2 ay uğraştırdı.

Kısacası hepsi birbirinden beter ama bunun tek sebebi de tüm yaptıklarının yanlarına kalması. Ancak zamanı ve parası olan uğraşıp dava filan açarsa kazanıyor onlar da binde bir...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: