Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Playstation 2 Harddisk Loader hakkında...  (Okunma Sayısı 6323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 11, 2009, 13:35:11 ÖS »

Playstation 2 ve sabit disk maceralarım hızlı bir şekilde başladı ve bayağ ilerleme kayıt ettim sanırım Winhiip sayesinde sabit diske format atmak, oyun atmakta bir sorun yok...Sorun sabit diskteki oyunları açmakta

Henüz memory karta freemc boot atmış değilim. Yinede sabit diskten oyunları HDloader ile yükleyebiliyorum. Fakat bir sürü HDloader ve sürümleri olduğunu fark ettim. Oyunların bazıları bazı sürümlerde sorun çıkarıyor. Mesela, elimdeki orjinal oyunlardan, GTA III, sorun çıkartmazken, Call of Duty II yüklerken takılıyor. Oyunların uyumluluğuyla ilgili bir listeye baktım ve Call of Duty II'nin başka bir loader ile sorunsuz yüklendiğini gördüm (yanlış anlamadıysam).

Sormak istediğim, en iyi HDLoader hangisidir? Sorunsuz, çoğu oyunla sorunsuz çalışan HDloader varmıdır?

benzeri bir kaç soru daha takip edebilir

tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2009, 20:14:38 ÖS »

En sorunsuzu HDloader8c bana göre.Bazı oyunlar hdd pacth yapınca çalışıyo bildiğim kadarıyla...En geçerli listeler bu sitede olur hep...

http://list.sksapps.com/index.php?page=indexc.html

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2009, 10:13:29 ÖÖ »

Listeyi inceledim ve gerekli düzenlemeleri yaptım. Yinede Call of Duty 2'nin yüklemesinde memory kart olmadığı durumlarda takılıp kalıyorum... Sanırım DMS pro türü bir çip olsa sorun yaşamam...Diğer oyunlarda pek bir sorun yok şimdilik... (dip not olarak, elimdeki oyunlar orjinal DVD'ler, bu nedenle ripleyen hata yapmış olabilir düşüncesinde değilim)

PS2 ve harddisk konusunda bayağ bir deneyim sahibi oldum sanırım Yalnız dün ilginç bir sorunla karşılaştım. 50004 model PS2'lerde freemc ile boot ederken bir sorun yaşamıyorum. Ama ilginçtir 30004 olan model, memory karttan boot etmiyor... cihazdaki çipten mi kaynaklanıyor, yoksa 30004'lerde böyle bir sorun mu var? ya da memory kart girişimi sorunlu henüz araştıramadım...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2009, 11:55:14 ÖÖ »

HDloader8c gerçekten de en uyumlusu gibi. Ama arada değişik konfig'leri de denemen gerekebiliyor (select tuşu ile veya WinHiip üzerinden). God Of War II DVD9 orijinal versiyonunu çalıştırabiliyor.

Ben de nedenini bilmiyorum ama HDD sistemleri için 50004 modelleri en uygun versiyon deniyor, 30004 pek önerilmiyordu. Bir araştırmak lazım.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2009, 13:07:51 ÖS »

30004 ile ilgili sorunu sanırım anladım

Freemcboot memory kart hazırlandığı seride çalışıyor sanırım. Bendeki 50004 serisiydi..İki tane 50004'de sorunsuz çalıştı..30004'de çalışmadı...sağlam bir 30004 bulup memory kart hazırlamam lazım sanırım onuda bu sabah sahibinden.com'da kaçırdım

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2009, 15:14:50 ÖS »

USB harddisk alternatifini de gözardı etmeyin ben şu an matrix takılı 30004 modelde usb hardisk kullanıyorum. Başarımı düşük yani her oyunu açmıyor ama benim için yeterli. Bende usb de çalışan oyunları oynuyorum Bu arada kalın kasalar usb 1.1 kullandığından videolarda takılma oluyor.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: