Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHaftasonu Eğlencesi: Bil Bakalım Bu Kim?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Haftasonu Eğlencesi: Bil Bakalım Bu Kim?  (Okunma Sayısı 5094 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 30, 2010, 12:16:47 ÖS »

Kahvaltı sonrası bir yandan çocukların tacizlerini bertaraf etmeye diğer yandan çay eşliğinde gazete okumaya çalışırken gözüme bir söyleşi çarptı.

http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumartesi/Guncel/2010/01/30/yapay_zek_fal_bakiyor

AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2010, 12:33:10 ÖS »

Bu adam eski bir amigacımı?
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2010, 12:43:08 ÖS »

Yapay zeka uzmanı mı? Çizgifilmlerini izlerdik bu abinin küçükken...
@AmigAmigA
Muhtemelen en az bir Amiga kullanmışlardır o çizgifilmleri yaparken Kahkaha

Alper
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2010, 15:03:59 ÖS »

Ali Murat Erkorkmaz, Amiga Dünyası dergilerinde okuduğumda bir kahramandı gözümde...Şimdiyse aynı şekilde düşünmüyorum ve söylediklerinin %50'sine inanıyorum
Öte yandan Türkiyede, Amiga'yı canlandırmada en çok kullanan kişi olduğuna şüphede duymuyorum.

not: Ali Murat Erkorkmaz ile ilgili en büyük kızgınlığım kendisinde Amiga olduğunu bildiğim için 3-4 sene önce kendisine hem kendim, hem yanında çalışan bir arkadaşım aracılığıyla ulaşmış ve yardım istemiştim. Aynı dönemde bu isteğimi bile bile, yanında çalışan arkadaş rica etmesine rağmen, elindeki Amigaları bir hurdacıya vermekte bir sakınca görmemişti. Bu forumada üye olan bir arkadaş bir hurdacıda 1 Amiga1000, 1 Amiga4000, 2 Amiga 2000 gördüğünü söylediğinde geç saat olduğundan olay mahaline gidememiş, ertesi gün ise hurdacının cihazları parçaladığını görüp çok üzülmüştüm. Halada unutamam...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2010, 18:41:18 ÖS »

Ali Murat Erkorkmaz, Amiga Dünyası dergilerinde okuduğumda bir kahramandı gözümde...Şimdiyse aynı şekilde düşünmüyorum ve söylediklerinin %50'sine inanıyorum

Oldukça iyimsersin demek ki

Yine de Amiga'nın ülkemizdeki tarihinde bir yeri olduğu için yiğidi öldür hakkını yeme. Commodore Show'larda Amiga ile senaryoyu vererek bilgisayarın kendi kendine hazırladığı animasyonlar konusunda seminerler vb veriyordu.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2010, 11:29:39 ÖÖ »

Oldukça iyimsersin demek ki

Halka açık (public) bir forumda daha az iyimser olmam düşünülemez

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: