Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Playstation Move hk.  (Okunma Sayısı 12064 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 28, 2011, 21:52:46 ÖS »

ben klavye olsun joypad olsun hepsınde ıyıyımdır ...benım konuyu açmamdakı amac wii vs move meselesı degıl alacagım ıyı mıdır? onu ogrenmek ıstedım ıyı de oldu faydalandım cevap veren herkese tesekkurler ıstersenız devam edebılırızde tabı karşılaştırmalara olumlu olumsuz onemlı degıl

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Eylül 28, 2011, 23:07:44 ÖS »

Wii'de tüm oyunlar için Wii Remote standart olduğu için kullanımı yaygınlaştı. PS3 Move ise alternatif bir cihaz olduğu için kullanımı marjinal kaldı. FPS'cilerin klavye-mouse'dan, futbolcuların gamepad'den şaşmadıkları düşünülürse PS3 Move için geriye 'casual gamer'lar, kadınlar ve parti ortamları kalıyor.

çok güzel bir tespit olmuş...Move bence çok başarılı ve evde ailece eğlenmek için çok güzel bir ürün. Ama oyun sayısı çok kısıtlı kaldı...

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 29, 2011, 09:20:38 ÖÖ »

Ben çocuklar oynasın diye 2 tane move sti aldımm. Set olarak almak tek olarak almaya göre bence daha hesaplı oluyor.
En on oldığım Move seti Virtual Tenıs 4 oyununu ihtiva eden move pack idi. (Kamera da içinde)
150 Tl 5 taksit aldım. 2 tane kamera oldu ama biri yedek olur.
Veya bilen varmı Playstatıon 3 kamera Pc ye takıp kullanılabilirmi. Ben denemedim ama merak ediyorum?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: