Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetDesktop'umuz ve Start Menümüz ne alemde?
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Desktop'umuz ve Start Menümüz ne alemde?  (Okunma Sayısı 16272 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 13, 2007, 18:38:53 ÖS »

@Arda
O bahsettiğin jpeg, screenshotta göründüğü kadar pis değil aslında. Mükemmel de sayılmaz gerçi ama hoşuma giden bir resim. Ben maviye bayılırım, bi de o resimdeki kayalar çok hoşuma gitti. Beni mutlu eden bir resim kısacası. Kahkaha
Bu arada amidock üzerinde 2 adet magicwb ikonu var. Kurzi onlardan bahsediyor sanırım.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 13, 2007, 22:00:56 ÖS »

Amirc ikonu bence hiç fena durmuyor Ama magicWB ikonları RTG'de bazen mavi ve pembe renkler atıyor içine, ozaman kıl oluyorum işte.

kurzon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 14, 2007, 11:05:49 ÖÖ »

arda aslında evet orjinal magicwb ikonundan daha güzel görünüyor nedense oldum olası sevemedim şu maaacikku wb'i. zamanında büyük olaydı gerçi hakkını yememek lazım.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 14, 2007, 13:18:20 ÖS »

arda aslında evet orjinal magicwb ikonundan daha güzel görünüyor nedense oldum olası sevemedim şu maaacikku wb'i. zamanında büyük olaydı gerçi hakkını yememek lazım.

8 renkli paletle (4 renkli sistem renk düzenini de bozmadan), icon sistem hack'i vb yapmadan ancak bunu yapabildiler işte. Bence zamanına göre oldukça iyiydi. Ama 8 renk üzeri paletlerde (sanırım CLUT olmayan modlarda da), palet düzeni nedeniyle renk bozulmaları oluyor. Normalde WB CLUT ekran modlarında kendi palet hack'i vasıtasıyla bu bozulma gideriliyor (ilgili pen'ler rezerve ediliyor sanırım). Bu 8 renk, WB'de paletin ilk 4 ve son 4 rengi oluyor diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: