Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun KonsollarıGameboy Advance SP ekran veya direk kabuk değiştirme =)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gameboy Advance SP ekran veya direk kabuk değiştirme =)  (Okunma Sayısı 3055 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 17, 2013, 19:45:59 ÖS »

GBA'mın ekranı çizik gibi şeylerle dolu böyle ince ince. Elden çıkarmaya çalıştım, talibi çıkmadı bende düşündüm ki acaba ekran temin edip veya temiz ama çalışmayan bir kasa bulup değişiklik yapsamda kolleksiyona mı alsam ?

Ne düşünüyorsunuz ?
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2013, 18:32:43 ÖS »

GBA'mın ekranı çizik gibi şeylerle dolu böyle ince ince. Elden çıkarmaya çalıştım, talibi çıkmadı bende düşündüm ki acaba ekran temin edip veya temiz ama çalışmayan bir kasa bulup değişiklik yapsamda kolleksiyona mı alsam ?

Ne düşünüyorsunuz ?

Teknik yönün nasıl. GBA dan minik bi arcade makinası yapan birini görmüştüm nette... eski tabletop game watchlar gibi bi proje yapabilirsin.
çiziklerin ekranda değil öndeki camda olduğunu var sayıyorum tabi.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2013, 18:39:27 ÖS »

Alıntı
çiziklerin ekranda değil öndeki camda olduğunu var sayıyorum tabi.

Çizikler ön camda, ilk hedefim orjinal bir gba aslında ama bu da fena fikir değilmiş, biraz araştırma yapayım bakalım =) çok teşekkür ederim cevabınız için =)
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: