Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Vindoz Vista  (Okunma Sayısı 15237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Mayıs 17, 2007, 07:55:19 ÖÖ »

@Witchdoktor

Beni herhalde yeni makina alana kadar böyle devem ederim. Zaten yeni çıkan PC oyunlarını oynamıyorum, DX10 ile işim olmaz. Bilgisayarı 2 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum. O zaman çakarız bir Vista Premium mecburen.

XP'den çok memnun olan kullanıcı kitlesine dahilim. Aslında ben Win2k'dan çok memnundum. XP'de malum aslında ayrı bir versiyon değil NT 5.1 oluyor. (Win2k NT 5.0 versiyonu idi.) Ama bu sefer mecburen vista'ya geçireleceğiz gibi bir his var içimde.

Not: Beni aşırı şekilde işkillendiren donanım ürünlerine sertifika olayına kimse değinmemiş. Ben de mi paranoyaklık var???
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 17, 2007, 09:28:48 ÖÖ »

Bende Xp den okadar memnunum ki , gerekmedikçe geçmeyi düşünmüyorum. Bütün parçaların Vısta sürümlerini aradığımı düşünmek bile istemiyorum
ruzgar
Üye
**

Crusaders

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 17, 2007, 12:06:26 ÖS »

Bende XP Pro kullanıyorum ve çok memnunum en azından şimdiye kadar çıkmış en tutarlı şekilde çalışan MS işletim sistemi olduğunu düşünüyorum, bilgisayarına yüklemiş bir arkadaşımda Vista'yı biraz kullanma şansım oldu ilk etapta bir derinlik hissi veriyor o da sadece görsel anlamda.Her yeni Windows işletim sistemi çıkışında olduğu gibi bilgisayarımdaki bütün parçaları tanımama ihtimalinin çok kadar yüksek olması bile şu aşamada bu işletim sistemini bence itici kılmaya yeterli kaldıki tüketmek için istediği ram miktarları için çok ciddi rakamlar telafuz ediliyor ki buda ayrı bir maliyet getiriyor açıkcası
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: