Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Taito Type X3 Arcade sistemi ve emulasyonu...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Taito Type X3 Arcade sistemi ve emulasyonu...  (Okunma Sayısı 6787 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 07, 2014, 23:43:22 ÖS »

Taito sisteminin oyunları her zaman ilgimi çekmiştir. Önceki iki sistem gibi emule edilecektir sanırım oyunları bunun için oyunların dump edilmesi gerekiyor diye biliyorum o da uğraşırlarsa ve tabi uygun emulator yazılması lazım PC ortamında. PC sistemini baz alıyor Taito donanımı bu yüzden önceki sistemleri kolayca PC'ye emule edildi diyebiliriz. Oyun sayısı az görünüyor. En son Ultra Street Fighter IV çıkmış sisteme. (konsol versiyonunu oynuyorum online'da dahil - super) Asıl arcade sürümünü oynamak istiyorum o insert coin yazısını görünce daha bi keyifleniyorum. Press Start yazınca sıradan bir oyun gibi geliyor. Geçmişe çok bağlı kaldım anlaşılan kulağımda devamlı jeton sesleri. Kahkaha

http://www.system16.com/hardware.php?id=980

RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2014, 00:52:40 ÖÖ »

Hangi konsolda Ultra Street Fighter IV oynuyorsun acaba ?
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2014, 01:00:18 ÖÖ »

Hangi konsolda Ultra Street Fighter IV oynuyorsun acaba ?

Xbox360

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2014, 01:29:55 ÖÖ »

Poison'a alışmaya çalışıyorum. Karşımda ki gibi ben de kötü oynadım kabul. Kahkaha Bu tarz bir sistem Taito oyunları zaten PC tabanlı olduğu için bu grafikte oyun yapabiliyorlar. İyi seyirler.

RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2014, 10:42:00 ÖÖ »

Bende Ps3'te merak ediyorum bu oyunu ; sen sanırım online satın aldın,Türkiye'de henüz yok diye biliyorum ama...
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2014, 11:44:54 ÖÖ »

Bende Ps3'te merak ediyorum bu oyunu ; sen sanırım online satın aldın,Türkiye'de henüz yok diye biliyorum ama...

PSN Store'da DLC olarak mevcut oyun ama elinde Super Street Fighter IV Arcade Edition diski olması gerekiyor. Disk versiyonu ise yakın bir zamanda çıkacak konsollara. Oyun Steam'e de gelecek Ağustos gibi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: