Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: rgh/jtag modlu xbox360'lar hakkında  (Okunma Sayısı 3256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 06, 2014, 13:32:59 ÖS »

yakın zamanda xbox360slim almayı düşünüyorum. rgh/jtag modlu xbox360'lar tüm oyunları çalıştırırmı. çalışmayan eski oyunlar yada yeni oyunları açamama durumu varmı rgh/jtag'lı xbox360'larda.

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
guero
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2014, 13:47:18 ÖS »

Çipli cihazlar yani rgh ve jtalı cihazlar tüm oyunları açar ama fw li cihazların 2.0 ları tüm oyunları açmıyor. fw 3.0 şuan hepsini oynatabiliyor. Bende bugünlerde almayı düşünüyorum uygun bir fiyata vermek isteyen varsa p.m ile ulaşabilir. Birde unutmadan jtag/rgh ve fw de hiçbir şekilde online oynayamıyoruz çünkü microsofta bağlnamamız gerektiğinden banlıyorlar makineyi brick oluyor. Xk3y diye ayrı bir çiple online oyunları oynamak mümkün ama ondada banlanmama garantisi yok malesef.

Referans Listem (Yeni) http://sharetext.org/PG42
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2014, 14:10:57 ÖS »

xkey banlanmama garantisi olmadığını bilmiyordum. online oynamayı pek düşünmüyorum.

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
guero
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2014, 14:21:28 ÖS »

Bazilari yok bazilari var diyor. O yuzden olabilirmus diyelim. Rgh li cihazlarda bi link olayi var custom serverlar araciligla online oynanabiliyor ama bazi oyunlar mesela gta ve mk da olmuyor. ama o serverdaki oyuncularla xbox live dakilerle degil est dostla oynanir. Offline seviyosaniz benim gibi cipli bir cihaz yeter hem emulatorde yuklenebiliyor

Referans Listem (Yeni) http://sharetext.org/PG42
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: