Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetÖzellikle "Satılık" gönderilerine çeki düzen verme
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Özellikle "Satılık" gönderilerine çeki düzen verme  (Okunma Sayısı 3225 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 04, 2015, 12:36:08 ÖS »

Daha önce defalarca denenmiş olduğunu tahmin etmekle birlikte Satış bölümünde gönderi başlıklarının duruma göre güncellenmesi gönderilerin kurallara uygunluğunun sağlanması konusunda bir çağrı yapıyorum.
Takip ettiğimiz bir ürünü başlıkta görüp gereksiz heyecanları önlemek adına, bizler için konfor forum için değer artışı yaratması adına bunu istiyorum.

Ve artırıp bu konuda disiplinin commodore.gen.tr'de tabulaşmasını diliyorum 

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2015, 12:48:39 ÖS »

Bende de asiri derecede duzen takintisi var, katiliyorum.

Ozellikle satici kisi, konusunun her sayfasina ayri urun koymasi gercekten teker teker bakma yonunden zaman kaybi. Hele ki guncelleme yapmamasi, gerekli aciklamayi eklememesi daha can acitici.

Konusunun ilk mesaj yeri (yani kendine ait konunun ilk mesaj yeri) gayet rahat at kosturabilecegi, dinamik bir bolum. Tum gelismeleri sadece ilk mesajda guncellese, yeni urunleri sadece oraya koysa guzel olur. Zaten tek konu basligi, saticinin tek satilik ilan konusu olabilir rahat rahat. Baska urun satacakken baska konu acmasina bile gerek yok. Sadece kendi konusuna "su XXX eklendi" yazip konu basligini da guncellese daha anlasilir, temiz, guncel ve dinamik bir satis konusuna sahip olur.

Yetkililer bize bi caree Kahkaha

Mütevazı yoldaşlarım;

Sony Vaio VGN-FE590P / PS1 / PS2 Slim / PSP

Nintendo GB DMG-01 / GBC / GBA SP AGS-101 / DS Lite

Nokia N-Gage QD
wolfiem
Deneyimli

May the source be with you!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2015, 14:15:28 ÖS »

Düzen açısından katılıyorum ancak önerdiğiniz yöntemler tarihçeyi korumak açısından pek doğru bir yöntem değil. Daha önce hangi ürün kaça satılmıştı vs. takip etmek zor olacaktır. Arama motorlarının indexlemesinde de problem ortaya çıkar. Arama sonuçlarında var olmayan sayfalara ulaşılır vs.

Bir de, normal şartlarda forum mesajları sürekli edit edilmezler. Edilse bile önceki içeriğin üstü çizilerek korunur. Farklı kullanımlar forum mantığına da aykırı aslında..

Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan
k2.bbs.tr - Çok yakında!
arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2015, 15:00:06 ÖS »

wolfiem dediklerin doğru olmakla birlikte arapsaçına dönmüş gönderileri düzene sokmak çözümsüz değil. Örneğin satıcı bir gönderiyi ömür boyu kullanmaz yeri geldikçe makul zaman, kalem adedi, tür vb. aralıkları gözetilerek yeni konu açabilir. Açtığı konularda ilk gönderiyi düzenlerken senin dediğin gibi güncellemeleri üzerini çizerek, not düşerek yapar böylece iz bilgiler kalır. Bunları biz kullanıcılar talep etmeliyiz yöneticiler de kuralları belirlemeli ve uygulanmasını denetlemeliler.

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: