Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)arcade stick yapımıyla ilgili sorularım var :) (ve bitti)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: arcade stick yapımıyla ilgili sorularım var :) (ve bitti)  (Okunma Sayısı 16449 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mayıs 08, 2015, 22:59:13 ÖS »

tüm yorumları okumadım ama en üste pleksi kestirip araya görsel atabilirsin.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
furkanaslan35
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 09, 2015, 19:59:38 ÖS »

evet aradaki görsel olayı sıkıntı biraz cengiz bey. planlara falan internetten baktım ancak ölçüleri kesinlikle birebir değil benik keyfime göre oldu. hazır templatelere baktım ancak resimlerdeki delik boşlukları benimkiyle birebir örtüşmez malesef. aslında bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Tavsiye edebiliceğiniz bir mortal kombat görseli mesela uygun olabilir. Kırmızı tuşlar olduğu için kırmızı siyah tonlu görseller araştırma aşamasındayım. Acele etmiyorum fazla ki konuyu açma tarihimden anlamışsınızdır zaten Bu arada aynı setten beyaz olan takımımla da bir street fighter görseli kullanmayı düşünüyorum ki onu buldum sadece bastırmak kaldı
furkanaslan35
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 11, 2015, 18:25:25 ÖS »

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 11, 2015, 19:28:38 ÖS »

eline sağlık güzel görünüyorlar
furkanaslan35
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 11, 2015, 20:05:07 ÖS »

teşekkür ederim. aslında pırıl pırıl parlıyorlar ama telefonumun fotoğraf kalitesi kötü malesef.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: