Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Xbox hotswap problemi  (Okunma Sayısı 4981 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 19, 2015, 20:10:15 ÖS »

İşlemin sonlarına doğru pc'den linux cd'si ile xbrowser komutu girilerek kopyalama işlemlerine doğru geçilmesi gerekiyor ancak Linux Cd not inserted hatasını alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Alttaki videodaki problem:
https://youtu.be/YAszBYdGIGc
yolbulduran
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2015, 21:13:35 ÖS »

klasik XBOX'dan bahsediyorsanız, bazı DVD'leri okuyamıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam, tüm DVD -R'ler çalışıyordu ama,  DVD +R'lerde bir kapatma/çevirme işlemi gerekiyordu.
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2015, 21:39:56 ÖS »

klasik XBOX'dan bahsediyorsanız, bazı DVD'leri okuyamıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam, tüm DVD -R'ler çalışıyordu ama,  DVD +R'lerde bir kapatma/çevirme işlemi gerekiyordu.
Evet, klasik xbox. Tam olarak ne yapmam gerekiyor? Bu işlemi yapacak eski bir bilgisayarım yok, 4 senelik bir pc kullanıyorum. İde çevirici ile bilgisayarıma bağladım. Linux programını cd'ye yazdım bu arada.
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2015, 11:31:18 ÖÖ »

Anlaşılan bu işkemi yaparken iki aşamayı atlamışım. Ilki bilgisayarım donanımsal olarak ide desteklemeli. İde-sata çeviri işe yaramıyor. İkinci ise dashboard güncel olmalı. Xbox live kapandığından güncelleme yapamıyoruz. Halo 2 gibi bir oyun gerekiyor onun içinde.
yolbulduran
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 20, 2015, 21:14:15 ÖS »

Ben hotswap işlemi nedir bilmiyorum. xecuter chipli bir xbox'um var, yıllardır açmadım. Tek hatırladığım, xbox cd veya dvd okurken bazılarını okumak istemez. Bu konuda bilgi vermek istemiştim.
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2015, 00:01:48 ÖÖ »

Ben hotswap işlemi nedir bilmiyorum. xecuter chipli bir xbox'um var, yıllardır açmadım. Tek hatırladığım, xbox cd veya dvd okurken bazılarını okumak istemez. Bu konuda bilgi vermek istemiştim.
Önemli değil. Yine de sağolun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: