Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: dominos pizza bayilik  (Okunma Sayısı 7981 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 18, 2015, 15:29:46 ÖS »

arkadaslar dominos pizza bayiligi almayı düşünüyorum dominosda çalışan  bilgisi olan varsa paylasım yaparsa sevinirim zira 600 bin tl lik bir rakam  bayilik sözleşmesi
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2015, 15:45:18 ÖS »

Abi dominosu bilmiyorum ama franchising işi çok ince elenip sık dokunması gereken bir iş. Hali hazırda olan bir bayiye talipsen önceki sahibinin neden çıktığını çok iyi araştır. Ayrıca lokasyonun potansiyeli ve civardaki rakiplerin ciroları çok önemli. Hayırlısı olsun inşallah.

scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2015, 16:46:56 ÖS »

arkadaslar dominos pizza bayiligi almayı düşünüyorum dominosda çalışan  bilgisi olan varsa paylasım yaparsa sevinirim zira 600 bin tl lik bir rakam  bayilik sözleşmesi
bektaşım var bi tanıdığım geri dönerim aksam konusuyum
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2015, 17:07:21 ÖS »

Bektaşım eğer hâli hazırda bi bayıyı alacaksan öle hemen kolay kolay devrettirmıyorlarmış şirket  senle tekrar sözleşme yapmama hakkına sahıpmiş,ve ayrıca içerden çok sağlam bi tanıdığın olcak yada paran içerden çalışan birisinde devretme daha basit oluyormuş ama tabiki oda torpili olman lazım ,yada hatırı sayılır bir dayın ;)nerde olduğu ve lokasyon yoğunluk durumuna görevde degerlendırme yapıyorlarmış şimdilik arkadas bunları aktardı sana yolun açık olsun derım ince eleyıp sık doku hemen atlama...
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2015, 19:39:42 ÖS »

Yeni yer acacam  devir deill daha fazla bilgihe ihtiyacim var lutfen bilenler yazsin
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2015, 22:01:45 ÖS »

Yeni yer acacam  devir deill daha fazla bilgihe ihtiyacim var lutfen bilenler yazsin
ilk başta açmayı düşündüğün yerin yakınlarını bir gez derim varsa potansiyel rakipleri iyi gözetle yanlarındaki esnafa danış hatta rakip yere gidip bi  konuşmayı dene çok büyük para çok çok ince elemen lazım bence

birde şunada dikkat et bence açmayı düşündüğün yerde senin haricinde başka senin yaptığın işi yapmaya uygun dükkanlar varmı açarsın hemen arkandan başka marka adıyla hemen yanına yapışmasınlar.
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2015, 22:10:07 ÖS »

ilk başta açmayı düşündüğün yerin yakınlarını bir gez derim varsa potansiyel rakipleri iyi gözetle yanlarındaki esnafa danış hatta rakip yere gidip bi  konuşmayı dene çok büyük para çok çok ince elemen lazım bence

birde şunada dikkat et bence açmayı düşündüğün yerde senin haricinde başka senin yaptığın işi yapmaya uygun dükkanlar varmı açarsın hemen arkandan başka marka adıyla hemen yanına yapışmasınlar.
dominos bölge bazında bayilik veriyor diye biliyorum battalbey gibi aynı sokakta 5tane olmaz ya Kahkaha ama benim gözlemim izmir için söylüyorum bütün şubeler vızır vızır çalışıyor bence doğru yatırım
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2015, 22:46:38 ÖS »

dominos bölge bazında bayilik veriyor diye biliyorum battalbey gibi aynı sokakta 5tane olmaz ya Kahkaha ama benim gözlemim izmir için söylüyorum bütün şubeler vızır vızır çalışıyor bence doğru yatırım
evet 2 bayilik vermez ama yanına başka marka piza gelebilir örn3k sezar piza x piza vspizza benim dediğim bu
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2015, 22:51:26 ÖS »

benim evim dominos ve pizza pizzanın tam ortasında ama her zaman tercihim dominos hamurunu begenmiyenler var ama bence dominos kampanyalar konusunda ve daha medyatik olsması nedeni ile rakiplerini geride bırakıyor o yüzden cevresine başka bir markanın açılması çok aşırı derecede satışları etkiliyeceğini düşünmüyorum.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2015, 23:16:35 ÖS »

yakınım da yok pizzacı 600 bin tl yide tık diye vermiyorum  36 aya kadar taksitlendiriyorlar benim sıkıntım işkonusu aylık en az 100 bin tllik işyapmam lazımki cebimden 36 ay boyunca fazla para çıkmasın dominosda çalışan kişilerden destek aldım ama daha yeterli bir arastırma yapmam lazım ki sonra pişmanlık olmasın
g 600
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 18, 2015, 23:59:43 ÖS »

İşinize karışmak gibi olmasın ama, 10 bine çiğ köfteci bayiliği veriyorlar, masa sandalye donatıyorlar 
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2015, 00:04:20 ÖÖ »

Abi retro, 80'ler, atari temalı bir pizzacı v.b. yer açsan olmaz mı, pizza kutuları arkade kabin maketi gibi olur, 600 binden çok daha aşağıya mal olur bence. Tutarsa da isim bedelini sen satarsın millete Kahkaha

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2015, 00:13:00 ÖÖ »

ZZ pizza
Pizzamania
Jeton Pizza
İnsert Pizza
Coin-up
PizzaNET
Flynn's (tron'a gönderme)

Sayfa: [1]   Yukarı git