Kartşun geri kalan tüm hatlarını inceledim, başka kopukluk varmı diye tüm pinlerini tek tek multimetre ile ölçtüm, başka kopukluk yok.
Şimdi biraz derine dalmamız gerekiyor. Bir sonraki adım olarak herhangi bir devre elemanı kısa devre yapmış mı diye incelemeye karar veriyorum. Bunun için kartuşa gelen (4) ve (-) voltaj hattını multimetrenin direnç ölçme ayarına getirip ölçüyorum.

250 Ohm oldukça düşük bir değer. Normalde bu tür digital elektronik devrelerde "giriş empedansı" denilen ve devrenin tüm elemanları ile oluşturmuş olduğu genel direncinin yüksek olmasını beklersiniz. Her devreninki farklıdır ama en azından KOhm veya MOhm seviyesinde olması beklenir. Bellki ki bir bileşen yanmış ve kısa devre olmasa da devrenin genel empedansını düşürmüş durumda. Bunun hangi eleman olduğunu anlamanın pahalı ekipmanlar kullanmadan pek pratik bir yolu yok maalesef. Dolayısıyla tüm elemanları tek tek söküp her seferinde empedansı kontrol etmem gerekecek... Bereket kartuşta çok fazla bileşen yok.
Lehim sökücü ile 15 dakikalık bir operasyondan sonra ...

Güzel bir çalışma oldu, sonunda arızalı elemanı da buldum. Neden mi sevinmedim? Çünkü arızalı eleman Mask ROM, yani kartuşun tek yenilenemeyecek bileşeni

Nintendo Matronix firmasına özel olarak yaptırmış bu ROM'ları. Üzerinde MX23L6402-35 yazıyor ama internette bilindik endüstri standardı bir bacak dizilimi olmadığı gibi içinde özel bir takım bileşenler de var sanırım. Çok N64 uzmanı değilim ama google'da ilk sayfada N64 ve bu çiple ilintili bir şey bulamadıysanız bilgi ya çok derinlerde ya da sadece birilerinin kafasındadır

Bir EPROM kulllanarak basitçe N64 kartuşu da yapılmazmış.

Kötü haberi @retroman'e verdikten sonra kartuşun zaten Zelda olmadığını öğrendim. Sonra bu çipin üzerindeki Nintendo'nun kodunu okuyunca kafamda başka bir ışık yandı. Bu kartuşun hala bir şansı olabilir miydi acaba?