Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: video game salonu  (Okunma Sayısı 14217 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
blackemre
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Nisan 24, 2016, 09:56:02 ÖÖ »

Bu tür yerlerde öncelikle üst sınıf bilgisayarlar ile son dönemin güncel oyunları olması şart.Oyuncu iyi,güçlü bilgisayarları görünce kendi evindeki bilgisayarı pek tercih etmek istemiyor.Ama son dönemlerde de eski pc oyuncu kitlesi kalmadı pek.Artık Ps4 ve Xbox one daha çok tercih ediliyor.Çoğu oyuncu da konsolları artık evlerinde görmek istedikleri için bu makineleri evlerine alıyorlar.Doğal olarak pc ve konsol cafeler eski popülaritesini kaybetmiş durumdalar.Geçen gün Fantasyland'a gittim arcade makinelerde yer bulamadım diyebilirim.Günümüzde arcade makineler eski dönemlerini yaşayabilirler belki ama fırsat verilmesi lazım.İnternet cafede gerekli yer varsa langırt,buz hokeyi,tilt,arcade kabin kullanabilirsin.Bu türlere meraklı yeni nesil görmekte mümkün.Ama burada  önemli olan uygun muhitte uygun kullanıcıya yönelik olması gerekiyor.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 24, 2016, 12:21:12 ÖS »

İş yapması için büyük oynamak gerekiyor. İstinye Park, Torium ve Cevahir'deki mekanlar bunlara örnek. Starbucks franchise'ı yap, daha garantili...
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 24, 2016, 12:39:16 ÖS »

frenchase da mantıklı deil be abim dominos acacaktım baktım olmaz
Vixtrola17
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 24, 2016, 14:51:51 ÖS »

hiç bulaşma derim.  alternatif işlere yönelin bence.
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Nisan 24, 2016, 17:19:39 ÖS »

İş yapması için büyük oynamak gerekiyor. İstinye Park, Torium ve Cevahir'deki mekanlar bunlara örnek. Starbucks franchise'ı yap, daha garantili...

Starbucks franchise vermiyor (:

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 24, 2016, 18:35:21 ÖS »

300 m2dükkan ne yapayım net kafe işliyor zaten önce kiralama yöntemi yapayım diyorum
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Nisan 24, 2016, 22:38:05 ÖS »

@brkemreoglu sen mavi bahçedeki oyun salonunu görmedin galiba Kahkaha fantastik bi yer Kahkaha

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Nisan 24, 2016, 23:26:19 ÖS »

Starbucks franchise vermiyor (:

aynen türkiyedeki tüm Starbuckslar bir firmaya ait.

@brkemreoglu sen mavi bahçedeki oyun salonunu görmedin galiba Kahkaha fantastik bi yer Kahkaha

valla göremedim abi ya kocaaa yer yaptı adamlar aradığımı bile bulamıyom ben sen bana bi konum atta ben anca öyle bulurum Kahkaha
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Nisan 25, 2016, 10:59:02 ÖÖ »

300 m2dükkan ne yapayım net kafe işliyor zaten önce kiralama yöntemi yapayım diyorum

- Online OEM parça sat (hala kaldı mı düzgün OEM'ci?)
- Çin sitelerinden kargosuz getirdiğin powerbank, cep telefonu aksesuarı vb ürünleri sat, depo olarak kullanırsın.
- Bowling salonu yap alt katı
- Spor salonu, fitness tarzı bir mekana dönüştür
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Nisan 25, 2016, 11:05:29 ÖÖ »

Spor salonu, fitness tarzı bir iş için uygun mekan.
Bunun dışında kadın ve çocuk giyim, aksesuar tarzı işler hiçbir zaman ölmez.
Birde bir milyoncu diye tabir edilen, ne ararsan bulabileceğin tarzda olabilir.
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Nisan 26, 2016, 01:45:56 ÖÖ »

Bence çok riskli olur eski tat tuz yok piyasalarda ancak 90 ların ruhunu yakalamanız gerekli şimdiki çocuklar ve gençler evden dışarı bile çıkmıyor hepsinde tablet telefon yada oyun konsolu var....

Retro konsol ve aksesuar dükkanı da riskli olur is yapıcağını zannetmiyorum Amerika İngiltere ve Japonya da çok yer kapattı artık eski tat yok...

Japonya daki ünlü Super Potato bile sallanıyor bakmayın bizler dışarıdan güzel görüyoruz hicde öyle değil....

Super potato, retrogame, trader ve digerlerinin hepsi batsin bir zahmet. Normal fiyatlar yok akihabarada, bu forumda cogu sey daha ucuza gidiyor..

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: