Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Süper Baba Birinci Bölüm  (Okunma Sayısı 2347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peraspera95
Ziyaretçi
« : Mayıs 13, 2020, 12:35:07 ÖS »

Benim babam bir sağlık çalışanı.Acil serviste doktor.Babamı üç aydır göremiyorum.Bu paylaşım benden babası vefat edenlere,babasından ayrı kalanlara ve tüm babasını çok seven forum üyelerine gelsin.İyi ki varsın babacım.Seni çok seviyor ve özlüyorum.

https://youtu.be/p3oOogfDAVo

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2020, 14:12:50 ÖS »

Çok güzel bir dizi idi severek izlerdim paylaşım için teşekkürler
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2020, 19:08:39 ÖS »

Benim babam bir sağlık çalışanı.Acil serviste doktor.Babamı üç aydır göremiyorum.Bu paylaşım benden babası vefat edenlere,babasından ayrı kalanlara ve tüm babasını çok seven forum üyelerine gelsin.İyi ki varsın babacım.Seni çok seviyor ve özlüyorum.

Babanıza insanlara yapmış olduğu yardımlardan ötürü teşekkürler. ALLAH yardımcısı olsun, sizleri de tez zamanda kavuştursun.

peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2020, 08:49:22 ÖÖ »

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim

Babanıza insanlara yapmış olduğu yardımlardan ötürü teşekkürler. ALLAH yardımcısı olsun, sizleri de tez zamanda kavuştursun.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: