Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore GenelYeni videom yayında...:) Umarım beğenirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni videom yayında...:) Umarım beğenirsiniz.  (Okunma Sayısı 6607 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
stealth
Üye

1970s,1980s,1990s...En guzel zamanlar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 18, 2021, 22:10:37 ÖS »

Valla açık konuşmak gerekirse ben çok beğendim. Akustik bir enstrüman olması (gitar) tınıların daha güzel duyulmasına sebep vermiş. Mastering gayet güzel. Kötü duyulmuyor. İntro güzel. Minimalist bir tasarım olmuş. Söylemeseniz profesyonel bir video gibi seyredebilirim. İç içe geçiş efektleri, renk uyumu gayet başarılı. Bu arada stabilizatör benzeri birşey kullanıyormusunuz?

Psion Organiser,Casio Fx710p,Gameboy Dmg01,Zx Spectrum 48k,Atari 800xl,Commodore Vic20, Commodore 64 Breadbin+1541,386dx40pc,486dx2-66pc,Pentium 166mmxpc,Thermaltake Pc,Korg wavestation sr,E-mu Proteus 1,Korg Triton Classic,Roland Sc-55 Sound Canvas,Akai Sampler,Cubase 10
metaone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2021, 00:04:24 ÖÖ »

Valla açık konuşmak gerekirse ben çok beğendim. Akustik bir enstrüman olması (gitar) tınıların daha güzel duyulmasına sebep vermiş. Mastering gayet güzel. Kötü duyulmuyor. İntro güzel. Minimalist bir tasarım olmuş. Söylemeseniz profesyonel bir video gibi seyredebilirim. İç içe geçiş efektleri, renk uyumu gayet başarılı. Bu arada stabilizatör benzeri birşey kullanıyormusunuz?

Çok teşekkürler
Arabada çekildiği için aslında titreşim oldu elbette. Bu yüzden klipleri Final Cut'ta stabilize etmeye çalıştım, ama çok sallantı olan yerlerde bir yere kadar işe yarıyor.... Klipler de kısa kısa olduğu için aslında istediğim geçiş efektlerini kullanamadım. Yani tam istediğim gibi olmadı aslında, fırsat olduğunda kendi çektiğim kliplerden yapacağım kısmetse...

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2021, 12:21:38 ÖS »

Gayet hoş video olmuş, muzik de oyle. Teknik bilgim yok ama izleyici gozunden bazi gorsel unsurlar biraz ayrışık durmus. en uste bi crt efekt ya da scanline efekti atilsaydi belki ayrışık duran unsurlar daha kaynaşırdı.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
stealth
Üye

1970s,1980s,1990s...En guzel zamanlar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 21, 2021, 07:31:51 ÖÖ »

Normalde bozuk kaset efekti olunca ekrandaki videoda da atlama, bozulma ya da renk kayması olur.Bunları koyabilirdim ama teknik olarak oldukça uğraştıran bir durum.Scanline efekti yapması kolay ama zaten video da yeteri kadar bozulma efekti var bu sefer video tamamen bozuk hale gelecek seyirci çamur gibi birşey seyredecek diye koymadım.Çok teşekkür ederim bu arada.

Psion Organiser,Casio Fx710p,Gameboy Dmg01,Zx Spectrum 48k,Atari 800xl,Commodore Vic20, Commodore 64 Breadbin+1541,386dx40pc,486dx2-66pc,Pentium 166mmxpc,Thermaltake Pc,Korg wavestation sr,E-mu Proteus 1,Korg Triton Classic,Roland Sc-55 Sound Canvas,Akai Sampler,Cubase 10
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: