Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun Konsollarınintende switch modchip yapacak cengaver arayışı
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: nintende switch modchip yapacak cengaver arayışı  (Okunma Sayısı 1349 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herbap
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 14, 2023, 19:29:05 ÖS »

merhabalar

doların bugüne göre daha makul olduğu dönemlerde (2021'in üçüncü çeyreğinde...), ayda bir oyun edinsem yeter umudu ile satın aldığım nintendo switch'i -doların fırlamasıyla doğru orantılı olarak oyun fiyatlarının fahiş seviyeye çıkması ile- jailbreak yapmak vacip oldu

erken dönemde konuyu detaylı araştırmadan şöyle bir googling yaptıktan sonra, bir süre orjinal takılayım keyfim gelince softmod yaparım düşüncesiyle rcm jig bile almıştım ancak acı gerçeği (patchli model satın almış olduğumu) öğrenince modchip yapmadan cihazı jailbreak yapmanın mümkün olmadığını öğrendim

youtubedan izlediğim videolarla modchip işleminin oldukça ciddi bir cerrahi operasyon olduğunu da idrak ettim

2 sene önce cihaza verdiğim parayı modchip operasyonuna vermek gerekiyor an itibariyle. haliyle acemi birinin eline bırakmak istemedim

forum ahalisinden nintendo swtich modchip yapan cengaver veya yönlendirebileceğiniz güvenilir bir cerrah var mıdır?

saygılar, sevgiler

not, cihaz XKJ... seri numarası ile başlıyor -muhtemelen v2-
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: