Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetikinci el sitelerindeki uçuk ilanlar ve ilgi çekici ilanlar konusu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ikinci el sitelerindeki uçuk ilanlar ve ilgi çekici ilanlar konusu  (Okunma Sayısı 3515 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 04, 2020, 21:42:05 ÖS »

Forumda isim olarak birbirine benzeyen iki başlık var...

Birisi ikinci el sitelerindeki uçuk, komik ilanların yer aldığı ikinci el sitelerindeki garip/saçma/uçuk ilanlar başlığı. Bu başlığa çok saçma bulduğunuz ilanları ekleyiniz... Atari 800XL'e 50.000TL isteyen adam varsa, o ilanın konu edileceği başlık, garip/saçma/uçuk ilanlar başlığıdır..

İkinci el sitelerinde, aslında makul, ihtiyaç sahibinin ilgisini çekebilecek, fakat kişinin ilgisini çekmeyen ilanları, diğer arkadaşlara haber verdikleri başlıksa Bana göre değil ama ilginizi çekebilir.. (İlginç retro satış ilanları başlığı)
başlığıdır. Atari 800XL'li 50 TL'ye gördünüz, ama sizin elinizde zaten var. Bir arkadaşımız faydalansın diye yazacağınız ilan başlığıdır...

Lütfen bu ayrıma dikkat edelim... Düzeltmekten yorulduk... Yanlış yere yazanaı forumdan 2-3 gün uzaklaştıracak kıvama geldik Haberiniz olsun.

fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2020, 22:54:37 ÖS »

Bu konunun tam anlamıyla açıklığa kavuştuğuna emin değilim, ben paylaşımlarımı bu başlık altına yapayım garanti olsun.   Masum Kahkaha Karizmatik

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2020, 23:00:30 ÖS »

ne kadar açıklarsan açıkla, fark etmiyor Kahkaha seninki de bir seçenek tabii ki

fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2020, 23:07:32 ÖS »

"Bana göre değil ama ilginizi çekebilir.. " konusunun başlığını "FIRSAT İLANLAR" mı yapsak?

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2020, 23:14:25 ÖS »

akıllıca Kahkaha

modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2020, 02:42:16 ÖÖ »

Alıntı
"Bana göre değil ama ilginizi çekebilir.. " konusunun başlığını "FIRSAT İLANLAR" mı yapsak?
bencede daha iyi olur kanısındayım 
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2020, 09:18:49 ÖÖ »

akıllıca yazdığımda bu değişikliği gerçekleştirmiştik Kahkaha

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2023, 18:01:30 ÖS »

Şöyle harici bir ssd gördüm. Aldım denedim. Xbox'ı olanlara tavsiye ederim. Bendeki 500 GB lik idi hem yerim oldu. Hemde oyunların özellikle yüklerken çok bekletenleri SSD'ye attım. Baya fark oldu. Minecraft nedense ufak olmasına karşın çok yavaş yüklüyordu. Oyunda hafif lag oluyordu. SSD ye aktarında oyun biraz rahatladı. Yükleme ekranı gene gereksizbekletiyor ama yarı yarıya azaldı diyebilirim.

Forza Horizon 4'te ama çok fark ettik 4 kat daha hızlı yüklüyor diyebilirim. Xbox'ın arkasında ssd hdd girişi mevcut iki tane. Usb'den takılıyor. Hem portta işgal etmedi. Usb den çok az büyük birşey yerde kaplamıyor.

470 Tl'ye aldım. 500 gb kapasitesi var.

https://www.trendyol.com/hikvision/hs-essd-t100i-512gb-usb-3-1-harici-tasinabilir-ssd-disk-siyah-p-355554793?boutiqueId=619598&merchantId=968

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: