Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Java  (Okunma Sayısı 2808 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konyalı
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 22, 2009, 17:13:36 ÖS »

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır visual basic 6 ve visual studio .net kullanmaktayım. Şimdiye kadar bu platformları kullanarak çeşitli programlar yaptım(sektörel,küçük masaüstü programları..vs) Artık daha kompleks bi platforma geçmek istiyorum. Diyeceksiniz ki .net azmı gelio:) Sizce Java ile yapacaklarımı .net ilede yapabilirmiyim(web appletleri,cep telefonları için program...vs) Ayrıca Java için hangi ide' yi tavsiye edersiniz Netbeans veya Eclipse 2 sinden birini kullanmayı düşünüyorum.
Amacım kesinlikle .net ve Java'yı mukayese etmek değil sizin gibi bu konularda deneyimli fikir sahibi arkadaşların yorumunu almaktır.

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2009, 19:18:27 ÖS »

Hımm bu mesajın yeni tartışmalara gebe hem de birkaç tane

Studio 6 vs .NET
Java vs .Net
Java vs C#
Netbeans vs Eclipse

Seç beğen al yani...

Tartışmacılarımız:

*** Özgür yazılım dünyasının özgür ruhlu kovboyu, adaletin temsilcisi, halkın sevgisili Alpyre ve can dostu Amithlon

*** Bedenine mikisoft sahip olsa bile, ruhu akıl ve bilim haricindeki erişim isteklerine daima access denied veren Nightlord

*** Sanatçı ruhu ve mühendis kafası arasında sıkışmış olan, muhabbeti bol şekerli, sevimli speccyci, hardcore flea marketter Arda

*** Veeeee gölgelerin gücü adına!!! Farklı bakış açısı ve empati canavarı Skate

konyalı
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2009, 21:27:59 ÖS »

tüm tartışmacı arkadaşlara başarılar diler değerli fikirlerini bizimle paylaştıkları için teşekkürü bir borç bilirim efenim...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: