Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetCompact Disk'in 30. yaşı kutlu olsun
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Compact Disk'in 30. yaşı kutlu olsun  (Okunma Sayısı 56958 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Mart 25, 2009, 08:43:21 ÖÖ »

@memrah

Gereken üretim teknolojisi daha yüksek, talep çok fazla değil, üreten firma az, böyle olunca fiyat daha yüksek oluyor.

Ben genelde 10'lu cakebox paketleri 20-25TL civarı fiyata (Verbatim) alıyorum.

Çift katmanlıları film yedeklemek için mi alıyorsunuz bilmiyorum ama bu iş için DVDShrink (freeware) adında süper bir program var, tek katmanlıya dönüşümü sağlıyor ve aradaki farkı (özellikle gereksiz ıvır zıvırları da attığınızda) hissetmiyorsunuz bile.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Mart 25, 2009, 09:59:34 ÖÖ »

Bildiğim kadarı ile, DVD deki altyazı seçenekleri ve dillerin bir kısmı bu program ile iptal ediliyor. Film ile ilgili yorum,sahne arkası gibi seçenekler kaldırılıyor.
Peki film tek katmanlı DVD ye sığdırılırken görüntü kalitesinde bir düşme oluyormu ?
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : Mart 25, 2009, 11:16:21 ÖÖ »

Bildiğim kadarı ile, DVD deki altyazı seçenekleri ve dillerin bir kısmı bu program ile iptal ediliyor. Film ile ilgili yorum,sahne arkası gibi seçenekler kaldırılıyor.
Peki film tek katmanlı DVD ye sığdırılırken görüntü kalitesinde bir düşme oluyormu ?

Gerçekten de çok çok iyi bir program DVDShrink. Kopya korumalı filmler için DVDDecrypter adlı bir başka freeware program ile birlikte kullanıldığında çok iyi bir iş çıkarıyor ve tek katmanlıya dönüşüm sonrasında ben ciddi anlamda orijinali ile pek bir fark algılamadım (ki bu konularda oldukça titizimdir). Rusça, Bulgarca vb ek audio'ları, ek fragman gibi gereksiz şeyleri de çıkartıyorum.
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: