Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetMichael Jackson'ın Arcade müzesi....Internetten gezebilirsiniz...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Michael Jackson'ın Arcade müzesi....Internetten gezebilirsiniz...  (Okunma Sayısı 4320 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 07, 2009, 10:51:17 ÖÖ »

Michael Jackson'ın Arcade müzesi internet üzerinden ziyarete açılmış. Çok sağlam bir koleksiyonu olduğunu söyleyebiliriz

http://www.pinsane.com/pinorama/events/MJ_09/kr/michael_jackson_arcade_entry.html

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2009, 11:14:37 ÖÖ »

Bi gün çok ünlü olunca, benim evim de aynı böyle olacak işte Kahkaha

Alper
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2009, 11:55:45 ÖÖ »

MJ'den çok daha iyisini beklerdim. tamam R360 güzeldi ama bağdatcaddesindeki herhangi bir "atarici"de de aşağı yukarı bu kadar oyun olurdu. Hem ortam çok bakımsız kalmış. Yerler pis, makinelerin çoğunun fişleri çekilip öyle içine fırlatılmış. Tilt makinelerinin de hepsi dandik oyunlar

acaba türkiyedeki eski arcade'ler nerde? yenileri (son 10 yılda gelenleri) bazı oyun parklarında görüyorum ama eskiler nereye gittiler?

2005 yılında kemerde tatil yaparken milletin çöp attığı boş bir arazide 10 adet arcade kabini görmüştüm. Birileri öylece atmış, onlar da yağmurdan şişip kırılmıştı. TV'leri de içindeydi. Ama kartları sökmüşlerdi (eğer kart vardı ise içlerinde). Bir tanesi olsa bende yeter.

özkan anlar bu işlerden, şöyle bir kokteyl kasa yapmak, kaliteli malzeme kullanarak (dekoratif olması gerek), kaça tutar:
http://www.mikesarcade.com/arcade/cabplans.html

bir gün bir mamebox yapıp bunların içine yerleştirmeyi düşünüyorum.

edit:
bir bölümde (tilt makinelerinin solunda) E.T. figürü var, mj'in öldüğünü duymuş olmalı, fatiha okurken yapmışlar...
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2009, 12:01:45 ÖS Gönderen: Arda » Logged

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2009, 12:39:34 ÖS »

MJ'den çok daha iyisini beklerdim. tamam R360 güzeldi ama bağdatcaddesindeki herhangi bir "atarici"de de aşağı yukarı bu kadar oyun olurdu. Hem ortam çok bakımsız kalmış. Yerler pis, makinelerin çoğunun fişleri çekilip öyle içine fırlatılmış. Tilt makinelerinin de hepsi dandik oyunlar

Sitede açıklamada, bu sergi alanının MJ'nin NeverLand'deki mekanı olmayıp, müzayede için Beverly Hills'deki bir mekan olduğu yazıyor. Koleksiyon MJ'nin, ama mekan açık arttırma için bir alan (anladığım kadarıyla MJ sonra davalık olmuş adamlarla ve koleksiyonu geri almış.)

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2009, 18:57:20 ÖS »

bence bu oda normal bir amerikalı için abartılı değil, bu cihazların fiyatları zaten çok uygun orda, asıl beceri onun burda olması,

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2009, 19:18:57 ÖS »

Iki uc parca marvel/sw statue ve bir kac adet life-size.Hayal kirikligina ugradim valla ,hic yakistiramadim maykil'a.O kadar para kazan ,figur olayinda cimrilik yap ayip be.

Bu arada lens flare efekti var ,tavana dogru baktikca (dusman zemine ,dost tavana bakar) janjanli oluyor.

Bu kadar mi ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: