Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetMaykıl Nayt yakında tekrar TRT de
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Maykıl Nayt yakında tekrar TRT de  (Okunma Sayısı 13739 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
imgqtr
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2011, 16:44:11 ÖS »

Hepsiburada'dan baktım, ilk 3 bölümün TRT seslendirmeli DVD ve VCD'si varmış (Kanal D Home Video). Üstelik Türkçe 5.1 seçenekli imiş, ama şu an stokta yok. Devam bölümlerinden de bahsedilmiyor. Belki talep olmayınca devamını hazırlamadılar.
Her halukarda ortaokul yıllarıma biraz geri gitmek adına TRT'den kayıt yapıp izleyeceğim inşallah

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
M.Kemal ATATÜRK
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 14, 2011, 17:12:53 ÖS »

Accık paraya kıyın, bakın ne güzellikler var internette.

http://www.amazon.com/Knight-Rider-Complete-David-Hasselhoff/dp/B001D2WU8Y

TRT şu anda benim için Seferoğulları'ndandır. Tabii bir Tellioğlu olarak konuşuyorum.

- Seferoğullarına ölüüüm, yaşasın Tellioğulları.

imgqtr
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 14, 2011, 18:21:12 ÖS »

Tellioğulları'na para vermek sorun değil de ben KITT'i Türkçe sesi ile severim
Seferoğulları'ndan zaten konuşmayayım forum yassahlanır

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
M.Kemal ATATÜRK
guru68
Deneyimli

arıyor: SONY MSX

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mart 14, 2011, 19:13:28 ÖS »

muhahahah
skate bu trt ile ne alıp veremiyosun. bende pek sevmem ama ne yapalım oğlan trt çocuk u çok seviyor. adamlara bundan bir kaç yıl önce şikayet mail yolladım ne cevap ne bişey, propaganda tv olduğunu hiç kimsede inkar edemez. ingilizceylede sorunum yok, hatta yurdaer arkadaşımıza türkcesi nasıl eski zamanları çağrıtıyorsa banada almancası aslında gerek d&r burda olsa iyide bi süpermarket bile zor bulursun afganistanda, bu nedenle alıp yolla desem elime varacağı bir mucize olur, hatta parasını emeğinin karşılığını fazlasıyla ekleyerek vermeyede razıyım, yinede sağ ol düşünmen yeter.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mart 14, 2011, 19:18:05 ÖS »

TRT'yi takip eden kişiler (ki ben izlemesem de yakında "takip" ediyorum) neyine kıl olduğumu çok iyi anlayacaklardır.

Bu arada;

1) TRT'nin üst düzey yöneticilerinden biri benim yakın akrabamdır. Kurumdaki geçmişi 15-20 yılı buluyor.
2) Zamanında Catafalque'dayken (2000-2001 yılları) TRT'deki Rock Market'in konuğu olup Ankara'da TRT tesislerinde kalmışlığım var.
3) TRT Çocuk'daki yarışçı programını benim ufaklık da çok sevdiği için arada internet sitesinden oynamasına izin veririm.

Yani ben TRT'ye değil, şu anki haline düşmanım. Ve dediğim gibi düşmanım, yani bu konuda pek de esnek, töleranslı bir görüşe sahip değilim.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Mart 14, 2011, 22:48:55 ÖS »

TRT ile malum TV'lerin kullandıkları renk ayarları artık aynı, birbirini tutuyor ben de ona gıcık oluyorum ve tabiki yeni dandik TRT logolarına

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 14, 2011, 23:33:23 ÖS »

vuuuv vuv u unuttun hehehe

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: