Çok güzel yazı olmuş. Board da gerçekten çok temiz. Güle güle kullan.
şu 35-40 yaş arası olan arkadaşların çok iyi bildiği atari 2600 kabinlerinin resimlerini elinde bulunduran var mı?
Ben hiç görmedim. Ona en yakın c64lü kabin gçrdüm Wizard of Wor olan içinde.
Teşekkür ederim kardeşim

Lionheart hocam valla güzel olms bu inceleme ben murat(fasa) telefondan konustgmzda bile heyecanliydin çok sevndm senn adina senle bir jamma arayişina giricez bu ara gibi sagli sollu bakalm ya sen bulucan ya ben kirişicaz inş onlarinda incelemesni yaparsn bizde keyifle okuruz
Teşekkür ederim kardeşim.İnşallah gideceğimiz yerler de Jamma kartlar bulabiliriz.

Bu arada Yavuz Abi Terminator 2'nin PCB'sini alsam illa silahlı bir arcade sistem sahibi mi olmalıyım ? Mevcut kabinim de oynama şansım var mı ?
Bak bak baaak! Sen arcadespareparts'daki T2 PCB'sinin peşine düşmüşsün anlaşılan

Sevgili lionheart, o biraz farklı bir durum işte. Bu tür oyunları maalesef standart arcade kabinlerde oynayamazsın. O tür oyunlarda "positional gun" dediğimiz türde silahlar kullanılır (light gun değil, analog pot'lu). Üstelik sadece silahlar değil silahları ve içlerindeki tepme hareketini sağlayan solenoidleri ve yanıp sönen led'leri sürecek özel ek kartları da var. Yani bunlar "board set" olarak kullanılır.
Çok canın çekti değil mi?
O meşhur silahlar bunlar işte. Gümrük memurunun suratını görecektin kutuyu açtığında

Bu arada arcadespareparts'daki o board sadece CPU board. Gun board, audio board v.s. lazım, onlar yok.
Bu silahları da yabancı forumlarda muhabbet ederek düşürdüm...
O zaman bu iş bizim boyumuzu biraz aşıyor abi.Valla oradaki kartı görünce alasım da geldi ama iyi ki almamışım.

Şimdi silahları görünce de canım çekmedi desem yalan olur.

Abi gerçekten çok merak ettim şimdi yüz ifadesini.Kutu içinde silahları görünce iyi ki güvenliğe haber vermemişler.

Bu silahları da görünce şu aklıma geliyor abi hemen.Demek T2 PCB'yi sen alacaksın.

Bundan sonraki projen T2'mi yoksa abi