Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hayallerim Ve İdeallerim  (Okunma Sayısı 2762 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
agg1401
Ziyaretçi
« : Ekim 21, 2021, 14:33:23 ÖS »

Uzun zamandır düşündüğüm ama yazmaya cesaret edemediğim, Hayallerim Ve İdeallerim yazımı sonunda yazıyorum.

Hayallerim Ve İdeallerim: Kısaca
Önce bu yazıda hayallerimi, arkasından ideallerimi ve şu anki sıkıcı ötesi hayatımı da kaleme alacağım. Şu son dönemlerdeki stabillik sorunu yaşıyordum ve onu açtım artık.

Bu arada oyun geliştirmeyi bırakmıyorum, gurur yaptım. Bunun dışında yazıya geçmeden önce bir şey daha bildirmek istiyorum. Medea La Chef sitesi çok yakında yenilenecek ve sizlere öyle bir şekilde hizmet edecek.

Hayallerim Ve İdeallerim: Hayallerim
Oyun geliştirmeyle alakalı bir içerik olmayacağı için bu konuda sizi biraz hayalkırıklığına uğratarak başlayayım. Zira hayallerim gerçekten çok lüx. Ciddi anlamda diyorum.

İlk olarak buraya sadece oyunculuk (e-gamer denen saçmalıktan değil) yapmak istiyorum. Dizilerde, filmlerde, animasyonlarda ve kliplerde o-oynamak istiyorum. Bunun dışında uzun metrajlı ve soluklu bir dizide bir süre ömür çürütmekte fena fikir değil, yeter ki beni, bilgisayar kullanımımdan kurtarsın. Kliplerden kastım, bir sanatçının yanında rol almakta fena fikir gibi gelmiyor kulağa. Animasyonlardan kastım, live action gibi şeyler değil. Şöyle anlatayım onu bir animasyonda kendi rollerimi sunmak isterim şahsen.

İkinci olarak buraya sadece seslendirme/şarkı söylemek isterim. Şarkılarımı genellikle Japonca ve Türkçe şarkılar olacak. Tabii şarkıların hemen hemen hepsini kendim yazıp söyleyemek isterim ama eğer bir şarkıcıyla beraber söylemek daha keyifli ve kawaii (havalı) olurdu.

Özellikle;

Şanışer,
    Mozole Mirach aka Mirach
    Ikimono Gakari
    Canfeza
    Ceza

Hayalini kurmak bile güzel, gerçekleşirse muhtemelen egoist birisi oluveririm kesin.

Hayallerim ve İdeallerim: İdeallerim
Hayallerim gibi ideallerim var. Bu ideallerime ulaşmak içinse çalışmam gerekiyor. Bunlar aslında oyun geliştirme ve hikaye yazma gibi gündelik ideallerim var.

Burada ikisini kapsayacak şekilde yazacağım. Bir işi yaparken, kaliteli ve hatasız olması benim için bir idealdir. Bunun dışında reklam yapmak isterim ama o benim için amaç olarak söyleyebilirim ama gerçekçi idealimden uzaklaşırsam, Amibomania oyunumu bu yıl bitirip, bu ve gelecek yıl boyunca 10.000 adet satabilirsem o bana yeterlidir. Bunun dışında Pandora Poisa Kasaimura serimi yazıp tamamlamak ve onu da en az 1.000 adet satabilirsem o bana yeterlidir. Bana ve ekibimi bu satışlar mutlu olurum.
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2021, 19:03:28 ÖS »

Düşüncerinizi bizimle paylaşmanız çok güzel yazmayı da çok sevdiğinizi görüyorum. Yazma konusuna belki biraz daha ağırlık verebilirsiniz. Hayaller her zaman bizi hayatta tutar. Benim de ölümsüz olmak ve gerçekliği çözmek gibi hayallerim var.

Hayallerimizi ne olursa olsun bizi hayata bağlayan ve bize bu yolda eşlik edecek birer unsurlar olarak görüyorum.
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2021, 12:55:43 ÖS Gönderen: AmigaEsref » Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
agg1401
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2021, 06:30:12 ÖÖ »

Düşüncerinizi bizimle paylaşmanız çok güzel yazmayı da çok sevdiğinizi görüyorum. Yazma konusuna belki biraz daha ağırlık verebilirsiniz. Hayaller her zaman bizi hayatta tutar. Benimde ölumsüz olmak ve gerçekliği çözmeyi istemek gibi hayallerim var.

Hayallerimiz ne olursa olsun bizi hayata bağlayan ve bize bu yolda eşlik edecek birer unsurlar olarak görüyorum.

Size katılıyorum, bu yüzden hayalime ulaşmak için çabalıyorum hocam, umarım güzel işlere imza atarım.
ercanersoy
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ekim 24, 2021, 16:34:38 ÖS »

Hayallerinizin ve ideallerinizin olmasını beğendim.

Birden herşeye yüklenmeyip ufaktan başlamanızı öneririm. Birden herşeye yüklenmek sizi yorar ve büyük ihtimalle bırakmanıza neden olabilir.

Mükkemmeliyetçiliğe gerek yok.

Hayallerinizi gerçekleştirdikten sonra egoist biri olmayıp değerlerinizden vazgeçmemeniz gerekir.
Solomon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2021, 21:04:16 ÖS »

Hayalleriniz ve idealiniz olması güzel, dile getirip paylaşmanız daha da güzel. Hayal olarak kalıp kalmayacağı bu yolda ne kadar emek harcadığınıza bağlı. Bir kenarda tatlı bir hayal olarak ta kalabilir, planlı bir çalışmayla gerçeğe de dönüşebilir.

U2'nun hiç duyulmamış sıradan bir müzik grubu iken kimsenin ciddiye almadığı hayallerini nasıl gerçekleştirdiğinin hikayesi incelemeye değerdir. Dünya çapında sevilen bir grup olmanın yanında Aids ve Afrika'daki yoksullukla yaptığı mücadelede One Campaign ile önemli ve sürdürülebilir başarılar elde etmiştir. Daha en başta belirledikleri hedefler, yaptıkları ve sıkı takip ettikleri iş planları, hedefe odaklı çalışmaları sonunda bu günlere geldiler.

Yazdıklarınızın hiç birisi erişilmez hedefler değil. Planlı ve sıkı çalışmayla başarılı olacağınıza inanıyorum.

C64 Breadbin | C64C | C64G | SX64 | VIC 20 | Plus4 | C128 | C128D | 1541 I-II
A500 | A500+ | A600 +Gotek | A1200 | A2000 | A4000 | CD32 | CDTV | A590
1084S-MPS1230-MPS801-MPS1200-Vic 1520
Atari 2600,800XL,65XE,1040ST |Sinclair ZX Spectrum | Amstrad CPC464,6128 | Oric 1 | Oric Atmos | MSX vb.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 24, 2021, 21:12:08 ÖS »

Başarılar dilerim. Arkadaşların tüm yazdikarina katılmakla birlikte tüm kalbimle  basarmani isterim
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2021, 21:21:56 ÖS Gönderen: onursapci » Logged

C64 ve A500 gerisi teferruat
agg1401
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2021, 10:08:12 ÖÖ »

Hayallerinizin ve ideallerinizin olmasını beğendim.

Birden herşeye yüklenmeyip ufaktan başlamanızı öneririm. Birden herşeye yüklenmek sizi yorar ve büyük ihtimalle bırakmanıza neden olabilir.

Mükkemmeliyetçiliğe gerek yok.

Hayallerinizi gerçekleştirdikten sonra egoist biri olmayıp değerlerinizden vazgeçmemeniz gerekir.

"Mükkemmeliyetçiliğe gerek yok." Buna gerçekten katılıyorum, her zaman en iyisini yapmalıyız. Zaten hedeflerime yavaş yavaş ilerliyorum ve şimdiden seslendirme işine başladım hocam.

Hayalleriniz ve idealiniz olması güzel, dile getirip paylaşmanız daha da güzel. Hayal olarak kalıp kalmayacağı bu yolda ne kadar emek harcadığınıza bağlı. Bir kenarda tatlı bir hayal olarak ta kalabilir, planlı bir çalışmayla gerçeğe de dönüşebilir.

U2'nun hiç duyulmamış sıradan bir müzik grubu iken kimsenin ciddiye almadığı hayallerini nasıl gerçekleştirdiğinin hikayesi incelemeye değerdir. Dünya çapında sevilen bir grup olmanın yanında Aids ve Afrika'daki yoksullukla yaptığı mücadelede One Campaign ile önemli ve sürdürülebilir başarılar elde etmiştir. Daha en başta belirledikleri hedefler, yaptıkları ve sıkı takip ettikleri iş planları, hedefe odaklı çalışmaları sonunda bu günlere geldiler.

Yazdıklarınızın hiç birisi erişilmez hedefler değil. Planlı ve sıkı çalışmayla başarılı olacağınıza inanıyorum.

O grubu araştıracağım hocam ve hatalarından ders çıkartarak yoluma devam edeceğim. Ayrıca o grubun yaptıkları davranışları hoşuma gitti.

Başarılar dilerim. Arkadaşların tüm yazdikarina katılmakla birlikte tüm kalbimle  basarmani isterim

Teşekkür ederim hocam.
ercanersoy
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2021, 12:21:19 ÖS »

Başarılar dilerim.
agg1401
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 27, 2021, 13:11:36 ÖS »

Teşekkür ederim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır