Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Akihabara'dan mal almak?  (Okunma Sayısı 2472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 01, 2013, 22:55:18 ÖS »

ya şu akihabara dolaylarındaki oyun dükkanlarından online satış yapan yer varmı bildiğiniz? google translate ile web sitelerini okumaya çalışıyorum ama şu ana kadar gerçek anlamda paypal veya kredi kartı kabul eden bir yer bulamadım.

şu caponları teknolojik sanırdım ama web siteleri dökülüyor...

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2013, 11:00:07 ÖÖ »

Japonların birden çok sorunu var... Bunlardan biride bankacılık alanında. Öyle online ödeme, yollama, alma durumları pek yoktu. Bir arkadaşımız sağolsun zamanında bana yardımcı olmuş, her ödeme için banka şubesine gitmek zorunda kalmıştı... Bir başka örnek, Hollanda...Gelişmiş, düzgün bir avrupa ülkesi zannedenler yanılıyor (benim gibi)...Paypal kullanan yok. Dolandırıcılık çok üst seviylerde...Daha yeni dolandırıldım...Adamın cebi, ev telefonu, banka bilgileri herşey  var, ama polis ilgilenmiyor bile...

Japonyadan birşey almak için aracı kullanmak gerekiyor. Bir kaç tane vardı... Bunlardan biri aşağıdaki...Yahoo arttırmalarını takip edip, almanızı sağlıyorlar...

http://buyee.jp/

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: