Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Adamın tasarımları harika: Mini Arcade
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Adamın tasarımları harika: Mini Arcade  (Okunma Sayısı 13395 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 18, 2014, 01:48:26 ÖÖ »

işim gereği, mdf ve cnc cilerin içindeyim, eğer hazır bir proje varsa isterseniz fiyat teklifi alabilirim

@ozkano, vaktin olduğunda şu planlara bi fiyat alabilirmisin? fikir vermesi açısından...

http://www.koenigs.dk/mame/eng/drawweecade.htm

Bu arkadaş da CNC de kestiriyormuş ve planlar CNC'ye uygun sanırım (DWG'si falan da var yani)...

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 18, 2014, 10:18:54 ÖÖ »

Yavuz Abi gönderdiğin linkte bartop kabin 4 butonlu görünüyor ama indirdiğim CNC Planlarda 6 butonlu olarak görünüyor.Ben 6 Butonlu istiyorum.

Eğer makul bir fiyata oluyorsa bende bu bartop kabin için ahşap kestirmek istiyorum.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 18, 2014, 12:34:59 ÖS »

Bu adamın tasarımlarını 2-3 senedir takip ediyorum zaten. Arkadaş hiçbir beklentisi olmadan bu planları bedava paylaşıyor. Bu tasarım forumlarda çok popüler, muhtemel az yer kapladığı için...

Planlarda 6 buton olması muhtemel senin gibi gelen talepler doğrultusunda güncellenmiş olmasından kaynaklanıyor...

Ben oturup bunu yapmam ama CNC veya lazerde bunu "makul" bir fiyata kestirme imkanı olan birisi çıkarsa da iyi bir tecrübe olur hepimize...

Bartop konusunu kapatırız

16bit_lover
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Eylül 18, 2014, 12:52:57 ÖS »

Ben en çok ışıklı düğmeleri beğendim,acayip şık gözüküyor.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: