Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Blue Elf Çoklu Oyun Kartı...  (Okunma Sayısı 3986 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 27, 2014, 16:26:28 ÖS »

Merhaba
Ben de şanslı arcade konsol sahipleri kervanına nihayet katıldım. Dün cihazı aldım ve zamansızlık nedeniyle sadece 5 dk. bakabildim. Bazı sorularımı bu başlık altında sorup deneyimli arkadaşlarımızdan bilgi talep edeceğim. Böylece gelecekte diğer arkadaşlarımızın başı daha az ağrıyacak

1-Daha önce Blue Elf 2009 kısa süreli (5 dk) kullanmıştım. Oyundayken P1 tuşuna basılı tutunca ana menüye dönüyor ve oyun seçme ekranına geçiyordu. Benzeri kartlarda, bunun gibi farklı kombinasyonlar nelerdir? Elimdeki kart aynı marka olmasına rağmen ana menüye dönemiyor.
2-Bazı oyunlarda yaşanan kötü ses problemi (orijinalinden biraz kötü) çözüm var mıdır? (zannetmiyorum ama)
3-Bu sitede anlatılan işlemi deneyen var mıdır? Anladığım kadarıyla, jeton atmadan oyun seçim ekranının aktif edilmesi için küçük bir çözüm öneriyor: http://sebastianmihai.com/main.php?t=93&n=Blue-Elf-2-309-in-1-JAMMA-PCB-troubleshoot-controls-not-working
4-Jamma kart ile çalışan sistem ile birlikte aynı anda bir switch vs yardımıyla PC Mame emulatörüne geçiş yapılabilir mi? Pratik mi?

İlgililere teşekkürler. Masum

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2014, 16:38:24 ÖS »

Ses sıkıntı ve oyunların frame rate değerleri yüksek hızlı geçişler oluyor. Bulaşmam artık bu tarz kartlara. Orjinal PCB'lere devam.

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2014, 16:39:48 ÖS »

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Classical-games-GAME-ELF485-in-1-game-PCB-for-CGA-monitor-and-LCD-VGA/880898125.html

ben bunu kullanıyorum 512 oyun var topu topu 9-10 tane oyunda normalden yavaş hız ve kötü ses sorunu var.ayar menüsüde mevcut belirttiginiz gibi jetonlu jetonsuz ayarları mevcut.ana menüye dönmek için 5-6 saniye 1p start tuşuna basıyorsunuz

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2014, 17:02:23 ÖS »

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Classical-games-GAME-ELF485-in-1-game-PCB-for-CGA-monitor-and-LCD-VGA/880898125.html

ben bunu kullanıyorum 512 oyun var topu topu 9-10 tane oyunda normalden yavaş hız ve kötü ses sorunu var.ayar menüsüde mevcut belirttiginiz gibi jetonlu jetonsuz ayarları mevcut.ana menüye dönmek için 5-6 saniye 1p start tuşuna basıyorsunuz

Pandora's Box'ı tavsiye etmişti birisi benim konuda. O da olabilir. CPS3 oyunlarında kasma yokmuş videolarda da gözüküyordu.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: