PC sistem için çalışmalar devam ediyor...
Güç kaynağına yaptığım montaj işleminde değişiklik yaptım
Yan yüzde sac kısma gelen yapışkanlı kablo toplayıcılar kendini bırakıp çıkıyordu
bende üst kısımdan fan ızgarasına uzattım bağlantıyı artık sorun olmaz
diğer yüzde etiket var sac üzerinde olmadığı için o tarafta sıkıntı yok çekiştirdim baya bir kıpramadı yerinden

ekran kartı için uygun boyda bir vida buldum ve onunda montajını yaptım

Kol ve düğmelerin PC bağlantı kısmı için arduino kullanacağım

internetten bulduğum bir kod üzerinde bazı değişiklikler yapıyorum butonların tanımı ile ilgili
Ön testler de sorun görünmedi bounce sıkıntısı (switch e gelen baskının titreme yarattığında oluşan arka arkaya basılmış gibi algılanma durumu)
yada birden çok butona basılmasını algılamada sorun yok
gecikme sorunu falan da yok
sistem de klavye olarak görünüyor, mame standart tuş komutları ile gönderim yapılıyor, mame içerisinde tuş ayarı da yapmaya gerek kalmıyor
elimde 2. bir arduino olmadığı için çift kontrol deneme şansım olmadı, fakat sorun çıkaracağını düşünmüyorum
Siparişini verdim gelince test yaparım 2. kontrolcüyü de
bu kontrolcüler hazırlayacağım ek pcb üzerine pin headerlar ile monte edilecek
Test video :
Ses için PC deki ses çıkışının gücü jamma stamdardı için çok düşük güçte olduğundan amfi bağlamak gerekiyor
Bunun için aşağıda ki ürünü satın aldım, boyutu küçük olduğundan hazırlayacağım ek devre üzerine pin headerlar ile rahatlıkla oturtulabilecek
http://tr.aliexpress.com/item/1set-TDA7297-amplifier-board-spare-parts-dc-12v-grade-2-0-dual-audio-encoding-15w-electronic/32651506352.htmlyuvasına bir koyalım bakalım nasıl duruyor dedim güzel oldu gibi